Speelgoed Auto Schaal 1-64

De meeste miniatuur auto schaalmodellen hebben een schaal van 1:64. Dat zijn miniatuur auto’s waarmee vooral kinderen spelen. Het zijn aantrekkelijke miniatuur auto’s, omdat ze voorzien zijn van mooie kleuren. In veel gevallen zijn er ook nog opschriften op aangebracht om ze nog aantrekkelijker te maken voor de kinderen.

Kosten van modelautootjes

Miniatuur auto’s zijn niet zo duur als de auto’s met een schaal van 1:18 of 1:24. Dat zijn eigenlijk de modelauto’s die door een verzamelaar worden verzameld. Toch moet je je daar niet op verkijken. Er zijn genoeg verzamelaars die miniatuur auto’s sparen. Vaak sparen ze dan een bepaald merk. Toch kan zo’n verzameling groot zijn. Wanneer je bijvoorbeeld alles spaart van Volkswagens, heb je daar veel verschillende types in. Daarbij zijn er per type veel verschillende kleuren en uitvoeringen. Dat wil dus zeggen dat zo’n verzameling uitgebreid kan zijn. Deze miniatuur auto’s hoef je niet online aan te schaffen. Veel winkels verkopen deze miniatuur auto’s. Er zijn winkels die regelmatig grote kortingen geven op de aanschaf van miniatuur auto’s. Wanneer je daar op let, kun veel geld besparen.

Het zijn vooral kinderen die met de miniatuur auto’s spelen. Dat zijn dus de schaalmodellen van 1:64. Ze vinden deze aantrekkelijk, omdat ze mooie kleuren hebben en er mee kunnen rijden. Er zijn miniatuur auto’s die voorzien zijn van een veersysteem. Kinderen kunnen hierbij door het opwinden van een veer, met een sleutel, een miniatuur auto laten rijden. Ook kan de veer worden opgewonden door het autootje op de vloer achteruit te duwen. Wanneer je het loslaat, zal het vooruit bewegen. Doordat deze schaalmodel auto’s voorzien zijn van rubberen bandjes kunnen ze heerlijk over een houten vloer rijden.

Bestellen

Wanneer je een bestelling wilt plaatsen op internet kun je naar Modelautoverkopen.nl gaan. Ze hebben een grote voorraad schaalmodellen auto’s. Als je voor 16.00 uur een miniatuur auto koopt, is het de andere dag in huis. Je kunt afrekenen met: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Bekijk ook onze andere webshops