Motoren en motorfietsen schaalmodellen

Wie graag naar motorraces kijkt, zal zeker de naam Valentino Rossi kennen. Als je naar zijn races kijkt, droom je vaak weg en zie je jezelf al op de motor rijden. Er zijn meerdere topnamen in de motorsport, maar die de laatste decennia toch wel tot de verbeelding spreekt, is Valentino Rossi. Met negen wereldtitels en 115 grand prix-zeges hoort hij tot een van de meest succesvolle motorcoureurs. Het is alleen zijn landgenoot Giaccomo Agostini die meer overwinningen in de hoogste klasse scoorde, namelijk 122. Van Rossi hebben we al veel kunnen genieten, omdat hij met een vaste regelmaat aan de start verschijnt van het circuit in Assen. Daar won hij maar liefst 10 keer. Hij wordt door velen beschouwd als de beste rijder van de afgelopen decennia. Hij heeft lef, een scherpe stijl en gevoel voor de motorfiets.

Verzamelaar van motoren

De echte liefhebber van motoren die graag schaalmodellen van motoren verzameld kan een bepaald merk uitkiezen. Zo kan hij modellen gaan verzamelen van het merk Maisto, Welly, IXO, Solido, Altaya, New Ray en Minichamps. Het zal soms niet gemakkelijk zijn om aan een bepaald model te komen. De verzamelaar kan daarvoor zoeken op internet, maar kan ook naar beurzen gaan. Daar kan hij, als hij geluk heeft, het schaalmodel van de motor tegenkomen dat hij graag wil hebben. Het schaalmodel kan dan op de beurs gekocht worden of tegen een ander schaalmodel geruild worden. Het is een prachtige hobby die niet veel ruimte in beslag neemt. De schaalmodellen kunnen gemakkelijk in een vitrine ten toon gesteld worden. Wanneer de verzamelaar naar zijn schaalmodellen kijkt, zal hij wegdromen en denken aan de vele mooie races.

Online bestellen

Wanneer je het schaalmodel via internet wilt kopen, is het verstandig om niet te veel tijd te verliezen. Daarom kun je beste naar de website van Modelautokopen.nl te gaan. Ze leveren uit een grote voorraad en daarom kom je je schaalmodel er zeker tegen. Wanneer je het voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Je kunt het product, nadat je het thuis ontvangen hebt, tot 14 dagen na ontvangst terugsturen zonder opgave van reden. Het bedrag dat is betaald voor het schaalmodel en de verzendkosten worden snel terugbetaald.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Bekijk ook onze andere webshops