Verkoop jou modelauto collectie!

Heb jij interesse om jou modelauto collectie te verkopen?

Modelauto's zijn altijd geliefd, en hoe groter jouw collectie is, hoe makkelijker jij deze kunt verkopen aan ons. Modelautokopen.nl is geïnteresseerd in jouw collectie, dus neem gerust contact op! Wil jij je modelauto collectie verkopen? Zonder een minimaal aantal schaalmodellen kopen wij je collectie graag van je over. Ook hebben we interesse in echte grails van hogere waarde.

Hoe werkt dit precies?

Wij zullen eerst je modelauto collectie beoordelen op de staat en kwaliteit van de producten. Dit doet Modelautokopen.nl op de volgende manier: Je stuurt jou modelauto lijst door naar: info@jmshops.nl en hierbij voeg je duidelijke foto’s toe van je collectie. Geef ook aan in welke staat jouw producten verkeren. Na het ontvangen van je lijst beoordelen we de kwaliteit van je modelauto's binnen 7 dagen. Daarna ontvang je van ons ook een totaalprijs die we bieden om jouw modelauto collectie over te kopen.

Wat is de volgende stap na goedkeuring met onze geboden prijs?

Super, dan kunnen we elkaar de hand schudden! Je kunt je collectie dan af komen geven op ons kantoor in Capelle aan den IJssel. Opsturen is helaas niet mogelijk.