Walt Disney modelauto’s collectie

Walt Disney modelauto’s collectie

Ben jij een groot fan van Walt Disney en zou je graag een modelauto willen hebben? Of spaar jij Walt Disney modelauto’s? Dan is dit echt wat voor jou! Op ModelAutoKopen.nl hebben wij een Walt Disney modelauto’s collectie te koop staan voor jong en oud. Op onze website hebben wij hele mooie auto’s staan van heel veel Walt Disney figuren zoals Goofy, Minnie Mouse, Mickey Mouse en ga zo maar door.

Walt Disney modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij mooie auto’s van de Walt Disney modelauto’s collectie die er heel leuk en kleurrijk uitzien. Van de Walt Disney model auto’s hebben wij een collectie. Een aantal leuke voorbeelden van de Walt Disney auto’s zijn:

  • De Beetle van Donald Duck in de kleur oranje. Deze auto is te vinden in de schaal maat 1: 18. Deze mooie oranje auto is van het merk Bburago.

  • De kleurrijke auto met Mickey Mouse. De deuren van deze auto kunnen zelfs geopend worden. De auto is te vinden in de schaal maat 1:18 en is gemaakt door het merk Bburago.

  • De Fiat 500 L van Winnie de Poeh is een leuke auto om neer te zetten. Op de auto zelf is een afdruk van Winnie de Poeh afgebeeld. De schaal maat van deze auto is 1:18.

Modelauto kopen

Wilt u zo een mooie model auto van Walt Disney? ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan miniatuurauto’s waaronder van Walt Disney, Star Wars, Batman, Fast & Furious, striphelden en nog veel meer? Dan kan dat gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel van je modelauto op een werkdag besteld voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle schaalmodellen van Walt Disney? Klik dan hier. Of heeft u interesse gekregen in andere schaalmodel auto’s? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!