Vrachtwagen miniatuur online kopen

Vrachtwagen miniatuur online kopen

Vrachtwagens

Een vrachtwagen of vrachtauto is een motorvoertuig dat wordt gebruikt voor het vervoeren van goederen. Het maximale gewicht dat vervoerd mag worden, is bij wet vastgelegd. In het internationale verkeer mag er binnen de EU maximaal 40 ton vervoerd worden. Is de lading zwaarder, dan wordt het uitzonderlijk vervoer. Hier is een speciale vergunning voor nodig.
Bij kinderen zijn vrachtauto’s geliefd, omdat ze er heerlijk mee kunnen spelen. Ze gebruiken daarvoor vaak kleine vrachtwagen schaalmodellen, maar het kunnen ook grotere zijn met bijvoorbeeld een schaal van 1:12. Bij de grotere kunnen de laadbakken omhoog en omlaag en soms is er een kraan op de vrachtauto geplaatst. Bij een schaal van 1:12 kunnen de details van de originele vrachtauto’s goed worden nagemaakt. Voor een kind zal het niet veel uitmaken dat hij op een originele vrachtauto lijkt. Het gaat erom dat hij verrijdbaar is en een lading kan laden en lossen.

Het verzamelen van vrachtwagens

Er zijn veel verschillende soorten vrachtwagens, zodat je een grote verzameling kunt samenstellen. Omdat er steeds andere vrachtwagens worden gemaakt, krijg je nooit je verzameling helemaal compleet. Je kunt die vrachtwagens gaan verzamelen die je zelf mooi vindt. Dat kan een uiteenlopende mooie verzameling worden. Wanneer je een bepaalde schaalminiatuur vrachtwagen zoekt, kun je het beste rechtstreeks naar de website van Modelautokopen.nl gaan. De kans is zeer groot dat ze het schaalmodel hebben dat je aan je verzameling wilt toevoegen. Het kan natuurlijk altijd een keer voorkomen dat je op de website van Modelautokopen.nl niet het schaalmodel ziet dat je graag zou willen hebben. Dan kun je contact opnemen en ze zullen je professioneel te woord staan en helpen. Wanneer je bij Modelautokopen.nl een schaalmodel vrachtauto voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis.

De snelle levering is mogelijk, omdat ze leveren uit een grote voorraad. Je kunt veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Schrijf je als verzamelaar in voor de gratis nieuwsbrief. Dan kom je altijd snel te weten wanneer er een schaalmodel aan de voorraad van Modelautokopen.nl is toegevoegd.

Neem ook een kijkje in de webshop om alle trucks te bekijken: Klik Hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!