Volkswagen Samba busjes vallen in de smaak!

Volkswagen Samba busjes vallen in de smaak!

Nieuw in de webshop! De Volkswagen Samba busjes. Een van de meest populaire busjes aller tijden! Het zijn de meest luxe uitvoering in de Transsporters van Volkswagen. De Samba busjes werden vanaf 1951 in productie genomen. Sinds dien zijn ze niet meer weg te denken uit de miniatuur wereld! Modelauto Kopen weet hoe populair deze toffe Samba busjes zijn en daarom zijn ze nu beschikbaar in de webshop. Klik hier voor het overzicht van alle busjes in de webshop. De Samba busjes staan bekend om de heerlijke zomerse kleuren die ze hebben. Ook werden de busjes opgenomen in verschillende culturen, zo ook bijvoorbeeld in de hippie cultuur. Ook wel de ‘hippiebus’ genoemd. 

Speciale editie Samba busjes!

In de webshop van Modelauto Kopen hebben wij meerdere soorten Volkswagen Samba modelbusjes. Wij bieden dan bijvoorbeeld de Maisto RC Volkswagen Samba Harley-Davidson, Volkswagen T1 Flower Power, Volkswagen T1 Samba Pull Back, Volkswagen T2 Custom Garage mat zwart, Volkswagen Van ‘Samba’ aan. Wij leveren de Samba busjes aan in meerdere formaten. Bijvoorbeeld 1:24, 1:43, 1:18 en andere maten kan je bij ons in de webshop vinden. De Samba busjes bieden wij aan voor een zachte prijs. Vanaf €9,99 tot €32,99. Het idee van de Samba werd losgelaten toen ze de opvolger, de T2, in productie nam. De Volkswagen busjes die wij leveren zijn allemaal gecontroleerd en worden geleverd in nieuwstaat. De busjes bevatten over de mogelijkheid op deuren op te schuiven en ramen op te maken.

Onze automerken

Op Modelauto Kopen hebben wij naast de leukste T1 Samba busjes ook vele andere miniatuurauto’s. Zo beschikken wij over verschillende merken zoals Alfa Romeo, Aston Martin, Ferrari, Rolls Royce, Citroën, Jaguar, Tatra, Lamborghini, Buick, Ford, Mercedes, BMW, Mini, Pagani, Bugatti, Porsche, Saab, Bentley, Volvo, Chevrolet, Audi, Land Rover, Peugeot, DAF, Borgward, Jeep, Nissan, Opel, Mazda, Renault, Scania en vele andere! Neem snel een kijkje in onze webshop en wie weet vindt jij wel jou favoriete modelauto!?

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!