Volkswagen Polo Modelauto Kopen

Volkswagen Polo Modelauto Kopen

Volkswagen Polo

De Volkswagen Polo is een van de modellen die veel succes heeft. De Volkswagen Polo is lange tijd de kleinste wagen van Volkswagen geweest. Hij wordt sinds 1975 geproduceerd. Het is een compact voertuig met een traditionele motor en voorwielaandrijving. Er zijn meerdere generaties waardoor het ook een voertuig is geworden waar verzamelaars van miniatuur auto’s verzot op zijn geraakt. De eerste generatie had een benzinemotor met 4 cilinders.

Vanaf de tweede wordt er ook een dieselmotor aangeboden. De huidige Volkswagen Polo’s rijden met een benzine-, gas- of dieselmotor met 3 of 4 cilinders. Er zijn nu 6 generaties. Er worden tot op de dag van vandaag steeds weer nieuwe aanpassingen op aangebracht. Dat is natuurlijk goed voor de verzamelaar. Wanneer we naar de tweede generatie kijken die in 1981 werd geïntroduceerd kwamen er twee nieuwe modellen bij. Dat waren de Wagon en de Coupé. Zo heeft elke generatie weer zijn eigen aanpassingen. De uitvoeringen worden steeds verbeterd.

De verzameling

Een verzamelaar kan zijn best doen om alle miniatuur Volkswagen Polo’s te verzamelen door te zoeken op internet. Het is echter verstandiger om naar de website van Modelautokopen.nl te gaan. Zij, die de website hebben samengesteld, zijn zelf echte liefhebbers van schaalmodellen. Zij weten waaraan een goede verzameling moet voldoen en ook de website is daarop aangepast.

De website is zo gemaakt dat je snel het schaalmodel kunt vinden wat je aan je verzameling wilt toevoegen. De schaalmodellen zijn allemaal keurig weergegeven. Omdat er meerdere schalen van een schaalmodel zijn, kun je aangeven welke schaal je wilt hebben. Zo heb je snel de juiste schaalminiatuur Polo gevonden wat je nodig hebt waarop alle details duidelijk zichtbaar zijn. Via Modelautokopen.nl kunnen de schaalmodellen snel geleverd worden, omdat ze vanuit een grote voorraad leveren. Het kopen van een schaalmodel is eenvoudig, omdat je kunt betalen met de vertrouwde betaalmethode van iDEAL, Giropay of Bancontact. Het is als verzamelaar verstandig om je in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief. Je weet dan wanneer er nieuwe schaalmodellen aan de website worden toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!