Volkswagen hippie busje kopen

Volkswagen hippie busje kopen

Volkswagen hippie busje kopen

Het Volkswagen hippie busje werd in de jaren 60 en 70 van de twintigste eeuw vooral door hippies gebruikt. Het waren vooral Volkswagen busjes die van alle vormen versieringen werden voorzien. Ze zagen er mooi en gezellig uit. Er was over het algemeen in deze busjes plaats voor meerdere personen waarin ook de kampeerspullen werden opgeborgen. De rebelse jongeren konden zich ongestoord in de busjes terugtrekken.

Het is vooral de Volkswagen Transporter die vaak als hippie bus werd gebruikt. Het idee om de hippie bus uitzinnig te beschilderen was afkomstig van de schrijver Ken Kesey. Daardoor is er in de loop van de jaren een mooie verzameling ontstaan van de Volkswagen hippie busjes. De busjes kun je via internet opzoeken en aan je verzameling toevoegen. Het is belangrijk dat je een schaal neemt van 1:24 of 1:12, zodat de busjes groot genoeg zijn en alle details goed zichtbaar zijn. Het zal je opvallen dat er mooie lichte kleuren werden gebruikt, zodat het er allemaal zonnig uitziet.

Bestellen van schaalmodellen via Modelautokopen.nl

Wil je schaalmodellen van de Volkswagen hippie busjes bestellen, dan kun je dat het beste doen via de website van Modelautokopen.nl . Wanneer je namelijk via deze website schaalmodellen koopt, weet je zeker dat ze van een goede kwaliteit zijn en de kosten aanvaardbaar zijn. Ze kunnen bij Modelautokopen.nl ook snel leveren, omdat ze een grote voorraad hebben. Wanneer je het schaalmodel voor 16.00 koopt, heb je het in de meeste gevallen de andere dag al in huis. Van de hippie busjes worden ook spaarpotten gemaakt. Dat wordt gedaan, omdat ze er allemaal zo vrolijk uitzien. Daarom zal je verzameling van de Volkswagen hippie busjes opvallen wanneer ze ten toon worden gesteld in bijvoorbeeld de vitrine van de huiskamer.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!