Vespa schaalmodel scooters kopen

Vespa schaalmodel scooters

Ben je niet zo een fan van de auto’s maar meer een fan van de scooters? ModelAutoKopen.nl heeft nu niet alleen maar auto’s op de website maar ook hele mooie scooters. Op onze website kan je de Vespa schaalmodel scooters vinden. Deze scooters zijn te vinden in diverse kleuren en maten. Zoek je nou naar een nieuwere variant of een wat oudere scooter? Wij van ModelAutoKopen.nl hebben het voor jou op voorraad. Wij van ModelAutoKopen.nl leveren ook uit eigen voorraden.

Soorten schaalmodel scooters

Wij hebben vele soorten schaalmodel scooters in het assortiment. U kunt ze vinden in de kleuren rood, blauw, wit, grijs en zilver in de schaal maten 1:25 en 1:18. het beroemde merk Vespa kan je bij ons kopen. Wij leveren ook de beste kwaliteit die er maar is. Voorbeelden van een aantal Vespa schaalmodel scooters die wij hebben zijn:

  • De nieuwe Vespa GTS 125CC uit 2017 in de kleur rood. Dit is een van de nieuwere soorten Vespa’s die er is. Deze scooter heeft de maat 1:18.
  • De Vespa Nuova 1965 in de kleur zilver. Deze scooter heeft een ouderwetse look van scooters. Deze scooter heeft een schaal maat van 1:25.

  • Of ben je meer fan van een motorscooter dan hebben wij voor u ook de Vespa 150CC in de kleur blauw. Deze scooter heeft een oude uitstraling en is te verkrijgen in de schaal maat 1:18.

Modelscooter kopen

Bent u geïnteresseerd in een model scooter om bijvoorbeeld in je huiskamer te plaatsen of om te sparen? Koop dan nu een schaalmodel scooter op modelautokopen.nl. Bestel je op werkdagen voor 16:00 dan krijg je hem de volgende dag al binnen! En bij een besteding van minimaal €100,- krijg je je bestelling gratis thuis gestuurd! Dus aarzel niet en koop nu je eigen Vespa schaalmodel scooter op ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!