Veilige Betaling op Modelautokopen.nl

Veilige Betaling op Modelautokopen.nl

Veilig betalen met iDEAL of Bancontact

Veilig betalen met iDEAL of Bancontact? Er zijn veel personen die een verzamel hobby hebben. Er worden in veel gevallen voorwerpen verzameld, zoals schaalmodellen van auto’s. Schaalminiaturen van auto’s verzamelen is een leuke, maar intensieve hobby. In de regel kost het veel tijd om de juiste schaalmodellen van de auto’s te bemachtigen.

Fabrikanten van schaalmodellen.

Schaalminiaturen worden door veel fabrikanten gemaakt. Het is onvoorstelbaar hoe exact een schaalmodel kan worden nagemaakt naar het oorspronkelijke model. De schaalmodellen worden door spuitgieten vervaardigd. Daarvoor wordt een metaal (zinklegering) of kunststof in een mal gespoten. Wanneer het is afgekoeld, heb je het schaalmodel.

Dan moet het nog geschilderd worden. De schaalmodellen van de verzamelaars worden in een schaal gemaakt van 1:18. Voor de kleine speelgoedauto’s zal een schaal worden gebruikt van 1:64. Deze zijn dus veel kleiner dan de schaalmodellen die door een verzamelaar worden gespaard. Omdat ze groter zijn, kunnen de details veel beter worden aangebracht. Er zijn schaalmodellen van auto’s waarvan de deuren, motorkap en de achterklep van de kofferbak open gemaakt kunnen worden. Voor de verzamelaars zijn er zelfs schaalmodellen waarin vloerbedekking wordt verwerkt.

De kleine schaalmodellen

De kleine schaalmodellen worden niet alleen voor een verzamelaar gemaakt. Kleine kinderen spelen graag met deze kleine kleurrijke autootjes. Het maakt voor een kind niets uit wanneer er minder details in zijn verwerkt.

Bestellen en het afrekenen

De kleine schaalmodellen zijn niet duur. Ze kunnen in de winkel worden gekocht, maar ook via internet. Het zijn vooral de schaalmodellen voor de verzamelaars die via internet worden aangeboden. Je kunt daarvoor veel leveranciers bezoeken, maar ook direct naar Modelautoverkopen.nl gaan. Ze hebben een grote voorraad van veel verschillende merken. Je hoeft dan niet verder te zoeken naar het schaalmodel dat je nog wilt aanschaffen. Het schaalmodel kun je snel in huis hebben. Je kunt veilig betalen met iDEAL of Bancontact. Wanneer je het schaalmodel voor 16.00 uur besteld, heb je het de andere dag in huis. Het grote voordeel hierbij is dat je kunt betalen met de vertrouwde en veilige betaalmethode van iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!