Valtteri Bottas Formule1 racewagen

Valtteri Bottas Formule1 racewagen

Valtteri Bottas Formule1 racewagen

Personen, die de verrichtingen van Valtteri Viktor Bottas (Nastola, 28 augustus 1989) volgen, worden vaak  verzamelaars van racewagens. In het beging worden er enkele schaalmodellen van racewagens aangeschaft. Dat loopt echter in veel gevallen snel uit de hand. Wanneer je met het verzamelen van racewagens begint, ben je er al snel verliefd op. Bottas is een Finse coureur die vanaf 2013 actief is in de formule 1. In 2017 heeft hij de overstap naar het team van Mercedes gemaakt om regerend wereldkampioen Nico Rosberg op te volgen. Dat heeft hem geen windeieren gelegd. Mercedes doet het bijzonder goed bij de Grand Prix. Hij wint nu ook races. De bolide waarin hij rijdt, is een prachtige racewagen.

Verzamelaars van Valtteri Bottas Formule1 racewagen

Bij velen is het niet de opzet om racewagens te gaan verzamelen, maar rollen er als het ware in. Het zijn de liefhebbers die naar de Formule 1 races gaan kijken en er dan een schaalmodel van een racewagen kopen. Wanneer je zo’n schaalminiatuur racewagen in je bezit hebt, zie je hoe mooi deze is afgewerkt. De schaalminiaturen van de racewagens worden op een schaal van 1:12 of 1:18 gemaakt. Daardoor kunnen op de behoorlijk grote modellen van de schaalmodellen de details bijzonder goed worden weergegeven.

Je kunt als verzamelaar het beste de schaalmodellen aanschaffen via de website van Modelautokopen.nl. Zij die deze website hebben samengesteld zijn zelf echte liefhebbers van schaalmodellen. Op de website van Modelautokopen.nl zul je zeker, als verzamelaar, slagen om het schaalmodel van de racewagen aan te schaffen die wilt hebben. Je kunt bij Modelautokopen.nl eenvoudig bestellen en ze zorgen voor een snelle levering. Wanneer je een schaalmodel voor 16.00 uur besteld, heb je het de andere dag in huis. Je kunt ook veilig en vertrouwd betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Als verzamelaar is het verstandig om je gratis in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je komt dan snel te weten wanneer er nieuwe schaalmodellen aan de website worden toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!