Unieke Taxi Schaalmodellen

Unieke Taxi Schaalmodellen

Ben jij een echte liefhebber van taxi’s of een echte taxichauffeur? Dan ben jij bij het juiste adres! Op Modelautokopen.nl hebben wij de grootste modelauto verzameling van taxi’s van Nederland! Modelautokopen.nl biedt de meest unieke Taxi schaalmodellen . Het eerste rijtuig voor huur diensten begon al rond het begin van de 17e eeuw en bestonden vooral uit koetsen met paarden. De eerste moderne taxi’s kwamen in London tevoorschijn in 1897 en werden volledig aangedreven door een elektrische batterij. De bekende taxameter van een taxi is uitgevonden door Friedrich Bruhn in 1891 en werd in 1897 voor het eerst gebruikt.

Unieke taxi collectie

Op Modelautokopen.nl bieden wij een grote collectie aan unieke taxi schaalmodellen. Een aantal van deze bijzondere schaalmodellen zijn bijvoorbeeld:

  • De klassieke Gaz M-21 Wolga Mosca 1956 Taxi met een prijs van 19,99. Deze taxi uit de sovjet-tijd heeft de strakke klassieke look van vroeger. De Gaz heeft een opvallende gele kleur en een erg gedetailleerde grille.
  • De Spaanse Citroën Traction Avant Madrid 1955 Taxi met een prijs van 19,99. De Spaanse taxi heeft een opvallende zwarte kleur en een bijzondere grille.
  • Het moderne model Mitsubishi i-MiEV Tokyo 2010 Taxi (Wit) (15cm) met een prijs van 19,99. Het elektrische model van Japanse makelij heeft een leuke moderne uitstraling.
  • Het Nederlandse model Toyota Avensis Eindhoven 2003 Taxi met een prijs van 19,99. Deze Nederlandse taxi heeft een luxe en moderne uitstraling en heb je vast wel een keer zien langsrijden.

Bestellen op Modelautokopen.nl

Wil jij jouw favoriete schaalmodel zo veilig mogelijk en snel bestellen? Dan kan dat nu op Modelautokopen.nl! Bij een bestelling op een werkdag voor 16.00 krijg je het de volgende dag al thuis gestuurd. Het bestellen is veilig en kan via een van de volgende methodes: Giropay, Bancontant en iDeal. Bij een order van minimaal 100,- wordt de bestelling verstuurd zonder extra verzendkosten! Alle schaalmodellen komen uit onze eigen voorraad en daarom zorgen wij altijd voor de beste prijs en kwaliteit!

Heeft u interesse gekregen in een schaalmodel van een unieke taxi? Klik dan hier om ze te bekijken!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!