Unieke Porsche Minichamps automodellen!

Unieke Porsche Minichamps automodellen!

Unieke Porsche Minichamps automodellen!

Welke autoliefhebber heeft nou nog nooit gehoord van het Duitse automerk Porsche? Porsche is een sportief en gerenomeerd automerk. In het jaar 1931 werd de Duitse autofabrikant van deze sportauto’s opgericht. De Porsche is opgericht door Ferdinand Porsche die tevens ook de eerste Volkswagen auto’s ontwierp. Deze autofabrikant is gevestigd in Duitsland. Zij zijn gespecialiseerd in haar high performance sportwagens.

In 1939 kwam de eerste Porsche auto van de lopende band, namelijk de Porsche 64 in 1939. Het meest populaire model die Porsche geproduceerd heeft is de zeer mooie en wereldberoemde 911. De productie voor deze bijzondere sportauto begin in het jaar 1963. Vandaag de dag wordt deze auto nog steeds verkocht en is zeer populair onder vele mensen.

Porsche Modelauto collectie

Ben jij op zoek naar jouw favoriete schaalmodellen van Porsche? Dan hoeft je niet verder te zoeken! Modelautokopen.nl heeft een grote collectie aan modelauto’s van Porsche, verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Hieronder een aantal prachtige exemplaren van sportieve schaalmodellen van Porsche die op de webshop zijn te vinden, namelijk:

  • De Porsche Cayenne Turbo met een schaal van 1 op 43 is het een Cayenne turbo. Het schaalmodel van de turbo heeft een mooie beige kleur.
  • De Porsche 911 Turbo S Cabriolet uit het jaar 1987 van producent Norev.
  • De Porsche Panamera 4S Diesel met een schaal van 1 op 43 is het panamera model. Zo heeft deze schaalmodel een unieke blauwe kleur en is het interieur op de kleinste details nagemaakt.

Porsche automodellen gemakkelijk en veilig bestellen?

Ben jij op zoek naar een ultiem cadeau of wilt jij jezelf verwennen met een mooie Porsche automodel? Zoek dan niet verder! Modelautokopen.nl heeft een groot assortiment aan modelauto’s. Bestel je voor 16:00 uur? Dan heb je jouw bestelling al de volgende werkdag in huis. Bij een order van minimaal 100,- wordt de bestelling verstuurd zonder extra verzendkosten! Bent u geïnteresseerd geworden? Bekijk dan alle Porsche schaalmodellen op onze webshop Modelautokopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!