unieke Fiat modelauto’s

unieke Fiat modelauto’s

Een heel mooi automerk voor personenauto’s is Fiat. Fiat was een Italiaans industriële autofabrikant. In 1899 werd fiat opgericht in Turijn door Giavanni Agnelli. In 1908 werd het automerk Fiat actief in de Verenigde Staten. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij hele unieke Fiat modelauto’s.

Unieke Fiat modelauto’s

Vind u fiat een leuk merk of bent u gek op de fiat modellen? Lijkt het jou leuk om een fiat modelauto te hebben? Wij van modelautokopen.nl hebben unieke Fiat modelauto’s te koop staan. Een aantal voorbeelden van Fiat modelauto’s zijn:

  • De Fiat 600 Rood is een mooi voorbeeld. het is een mooie 3-deurs personenauto. Deze auto komt van de fabrikant Welly en is te vinden in de schaal 1:34.
  • Een ander mooi voorbeeld is de Fiat 508 1932. Dit is een ouderwetse auto van vroeger maar ziet er nog heel mooi uit. De auto is in de kleuren blauw met zwart en heeft een reservewiel aan de zijkant.
  • Als laatst is de Disney Collection – Fiat 500 Minnie. Dit is een auto uit een collectie van de Disney modelauto’s van Bburago. De auto is in de schaal 1:18.

Modelauto kopen

Wilt u ook een mooie Fiat modelauto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Fiat auto’s en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u ook interesse gekregen in de Fiat schaal modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!