Trucks Schaalmodel Kopen

Trucks Schaalmodel Kopen

Trucks

Een truck is een vrachtwagen, zoals hij in Engeland wordt genoemd. Met een truck worden goederen vervoerd waarvoor het maximale gewicht is vastgelegd. Binnen de EU mag het internationale verkeer maximaal 40 ton vervoeren. Omdat er ook grotere gewichten vervoerd moeten kunnen worden, valt dat dan onder het uitzonderlijke vervoer. Voor het vervoeren van de zwaardere goederen is een speciale vergunning nodig. In Zweden en Finland mogen vrachtauto’s in het binnenlandse vervoer maximaal 25,25 meter lang zijn en een gewicht vervoeren van 60 ton.

Omdat er tegenwoordig veel op de natuur wordt gelet, komen er steeds meer trucks die voorzien zijn van een elektromotor. De elektromotor wordt daarbij vooral gebruikt in de binnensteden om daar de lucht niet te vervuilen met de gassen van de dieselmotor. Voor de veiligheid wordt bij een truck voor het remsysteem gebruik gemaakt van het EG-Volluchtsysteem
Kinderen spelen graag met trucks. Hiermee kunnen ze hun fantasie de volle vrijheid geven. Bij veel van de schaalmodellen trucks voor kinderen kunnen de laadbakken omhoog en omlaag. Wanneer de truck ook nog voorzien is van een kraan kunnen ze er veel mee doen. De kinderen kunnen er uren mee spelen. Het maakt voor kind niet uit dat de truck, waarmee hij speelt, op een originele vrachtauto lijkt.

De verzameling van trucks

Je kunt een mooie verzameling van trucks beginnen. Je moet je wel bewust zijn van het feit dat je de verzameling van trucks nooit helemaal compleet kunt krijgen. Er zijn veel verschillende soorten trucks waar er steeds weer bijkomen. Je kunt een verzameling aanleggen van de trucks die je zelf mooi vindt. Wanneer je een bepaald schaalmodel van een truck wilt hebben, kun je het beste naar de website van Modelautokopen.nl gaan.

Door de grote voorraad, kun je er het schaalmodel van de truck vinden die je wilt hebben. Kun je het niet vinden dan kun je contact opnemen. Je wordt te woord gestaan en geholpen door een professioneel persoon. Ze zorgen ervoor dat het schaalmodel van de truck snel zal worden bezorgd. Wanneer je bij Modelautokopen.nl een schaalmodel koopt, kun je dat veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Als verzamelaar is het verstandig om je gratis in te schrijven voor de nieuwsbrief. Dan word je op de hoogte gehouden van toegevoegde schaalmodellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!