Sunstar Modelauto Kopen Online

Sunstar Modelauto Kopen Online

Sunstar Modelauto Kopen Online

Sunstar is een relatief jonge speler op de markt van schaalmodellen voor auto’s. Het bedrijf beperkt zich niet tot een of twee schalen. Toch ligt de specialiteit van Sunstar op de schaal van 1:18. Een voorbeeld van een ander schaalmodel is de VW Beetle in de schaal van 1:12 uit 2009. De kwaliteit en gedetailleerdheid van de schaalmodellen zijn de laatste jaren geweldig. In 2009 heeft Sunstar de Miniature Car of the Year prijs gewonnen. Dat was met VW T1 Type 2 Samba.

De fabrikant specialiseert zich niet speciaal in een bepaalde klasse. Ze maken veel verschillende soorten schaalminiaturen van auto’s in verschillende klassen en jaartallen. Daarnaast maken ze ook modelauto’s van autofabrikanten over de hele wereld. Alle schaalmodellen die door Sunstar worden geleverd hebben voldoende details en kwaliteit. Er zijn schaalmodellen die in een beperkte oplage worden vervaardigd. Ze zijn goed voor de verzamelaar. Hoe minder er worden gemaakt, hoe kostbaarder een schaalmodel wordt. In veel gevallen worden er van een specifiek model meerdere varianten gemaakt. Wanneer je een dergelijk schaalmodel zoekt, kun je dat gemakkelijk vinden.

De mooiste modellen van Sunstar zijn de klassieke rally auto’s en de Limited Edition. Daarnaast zijn alle schaalmodellen met de schaal 1:12 mooi. Ze zijn gedetailleerd met verwisselbare wielen en stoelen, werkende soft tops en vloerbedekking.

Het bestellen van Sunstar schaalmodellen en kosten

Er zijn veel verschillende prachtige schaalmodellen van Sunstar. Wil je een specifieke modelauto, omdat je die nog niet hebt als verzamelaar, kun je die online bestellen. Doordat de meeste schaalmodellen uit voorraad worden geleverd, kun je het product snel in je bezit hebben. Wanneer je voor 16.00 uur besteld, heb je het schaalmodel de andere dag in je bezit. Je kunt veilig betalen met iDeal, Giropay en Bancontact.

Wij van Modelautoverkopen.nl hebben een ruime collectie miniatuur auto’s.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!