Show Cases bestellen

Show Cases bestellen

Show Cases bestellen

Ben jij opzoek naar een prachtige Show Case waarbij je jouw verzameling aan modelauto’s en modelvrachtwagens op een perfecte manier kan presenteren? Dan hoef je niet meer verder te zoeken, want bij modelautokopen.nl ben je op het juiste adres. Op onze website bieden wij drie verschillende displays in diverse schalen aan, namelijk: 1:43, 1:24 en 1:18. Het kleinste exemplaar dat wij aanbieden is in de verhouding van 1/43. Voor dit schaalmodel is het mogelijk om een exemplaar in verhouding van 1/43 erin te plaatsen. Daarnaast bieden wij een groter schaalmodel met een verhouding van 1:24 aan. Dit schaalmodel is geschikt voor een automodel exemplaar met de verhouding van 1/24 te plaatsen, bijvoorbeeld: 2020 Corvette Stingray C8 (Oranje) (20 cm) 1/24 Motor Max. Het grootste exemplaar dat wij op het moment aanbieden is in het schaalmodel van 1/18. Nu eenvoudig jou Show Cases bestellen!

Voordelen van show cases

Vind jij het ook vervelend dat je mooie automodellen in je vitrine stoffig worden? Dan zijn deze show cases erg ideaal. De show case bestaat uit een kap dat gemaakt is van acryl met aan de onderkant een donkergrijze basis en oplopende zijdes, waardoor het automodel prachtig tot zijn recht komt. Hierdoor zorgt dit product ervoor dat je automodellen niet meer stoffig worden. Naast dat je automodellen stofvrij zullen zijn, staat je prachtige automodel ook veilig en vereist het weinig onderhoudt. Waardoor je minder kans hebt op beschadigingen. Met de opberg doos ga je nog meer van je automodellen genieten dan ooit tevoren. Gemakkelijk Show Cases bestellen.

Bekijk onze modellen hier

Of het nu om de Ferrari, BMW of Lamborghini gaat, bijna alle automodellen passen in onze show cases. Hieronder treft u de show cases die wij aanbieden.

Modelauto Collector’s Showcase Triple 9 (1/18) (33 cm x 16 cm x 13 cm).

Snel veilig bestellen op modelautokopen.nl

Wil jij een van je naasten blij maken met dit product of bent jij zelf geïnteresseerd naar één van de displays dan kan je middels deze link gemakkelijk de show cases vinden.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!