Sebastian Vettel Formule1 racewagen

Sebastian Vettel Formule1 racewagen

Sebastian Vettel (3 juli 1987) is een Duitse autocoureur. Hij debuteerde in 2007 in de Formule 1. Sebastian Vettel werd wereldkampioen in 2010, 2011, 2012 en 2013 met Red Bull Racing. In 2015 verruilde hij het team voor dat van Ferrari.
Vanaf de Grand Prix van Turkije in 2006 was hij de derde rijder van het team van BMW Sauber. Hij was in 2006 de jongste Formule 1 coureur die aan een Grand Prix deelnam. Ook was Vettel de jongste coureur die een boete kreeg. Slechts na 9 seconden ontving hij al een boete voor het overschrijden van de maximale snelheid in de pitstraat. In 2010 was hij de jongste wereldkampioen ooit. Vanaf 2015 tot en met nu rijdt hij in een Ferrari. De Ferrari staat bekend om zijn rode kleur. Het zijn wagens waarvan de rijken van de aarde er wel enkele in hun collectie hebben.

De verzamelaar van schaalmodellen van de Ferrari ’s

Er zijn veel verschillende schaalmodellen van Ferrari ‘s. Daarom kunnen er bij verzamelaars van miniatuur  racewagens veel aan de collectie toegevoegd worden . Het zijn prachtige racewagens die de laatste tijd niet zoveel succes meer hebben. Nu is het vooral de Mercedes waartegen opgebokst moet worden. Max Verstappen met zijn Red Bull lukt dat goed. De verzamelaar zal alle modellen van de Ferrari’s als schaalmodellen in zijn bezit willen hebben.

Daarvoor zou hij op internet kunnen zoeken, maar het is veel verstandiger om rechtstreeks naar de website van Modelautokopen.nl te gaan. Ze hebben een grote voorraad, zodat ze snel kunnen leveren wanneer je een schaalmodel koopt. Wanneer je er een voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt veilig betalen met; iDEAL, Giropay of Bancontact. Heb je vragen dan kun je die via de website van Modelautokopen.nl stellen. Je wordt professioneel geholpen. De personen die je te woord staan, weten waar ze over praten. De service bij Modelautokopen.nl is bijzonder goed.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!