Schaalmodellen Volkswagen Polo kopen

Schaalmodellen Volkswagen Polo kopen

Schaalmodellen Volkswagen Polo kopen

De Volkswagen Polo is een personenwagen in de compacte klasse. Volkswagen Polo is een lange periode het kleinste model van Volkswagen geweest en werd in 1975 op de markt gebracht. De Volkswagen Polo werd geïntroduceerd als de goedkopere versie van de Audi 50. De verschillen tussen beide wagens zijn de uitvoeringen en het logo. Door de lage prijs heeft een Volkswagen Polo veel succes en is tot nu goed blijven verkopen. Er zijn in de loop van de jaren veel verschillende uitvoeringen van de Volkswagen Polo op de markt gebracht.
De eerste Polo I werd in 1975 op de markt gebracht. In 1979 wordt de eerste facelift uitgevoerd, waarvan de belangrijkste verandering de kunststof bumpers waren.

Ook werd het dak op een andere manier verlijmd, zodat er minder roestvorming kan optreden. Daarna volgde in 1981 de Polo II. Met de Polo II werd ook de Derby II uitgebracht. De Derby II is een gewone Polo, maar dan met een kofferbak. Zo zijn er in de loop van de jaren heel wat aanpassingen geweest. Daardoor wordt het alleen maar interessanter voor de verzamelaar. De laatste uitgaven van de Polo’s zijn mooi. Het uiterlijk van de Polo lijkt op de Golf.

Het verzamelen van schaalmodellen van de Volkswagen Polo

Schaalmodellen Volkswagen Polo kopen? Doordat er veel Volkswagen Polo’s op de markt zijn gebracht, zijn er ook veel schaalmodellen. Voor het verzamelen kun je een schaal kiezen van 1:64, maar ook een andere schaal. Wanneer je de schaal 1:64 kiest, krijg je een kleine schaalminiatuur auto. Het zijn schaalmodellen waar ook kinderen graag mee spelen. Een verzamelaar zal kijken of alle details goed worden weergegeven. Wanneer de verzamelaar een schaalmodel koopt bij Modelautokopen.nl, weet hij zeker dat hij er een krijgt van een topkwaliteit. Door de grote voorraad die ze bij Modelautokopen.nl hebben, is er een snelle levering. Wanneer je wat wilt weten, kun je contact opnemen. Je krijgt dan een persoon te spreken die je op de juiste manier zal helpen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!