Schaalmodellen 1:43 online kopen

Schaalmodellen 1:43 online kopen

Schaalmodellen 1:43

Automodellen zijn er in veel verschillende uitvoeringen. De auto’s kunnen verschillen in kleur, vorm, design, te veel om op te noemen. Bij de schaalminiaturen van de auto’s gaat het vooral om de schaal. De schaal is de belangrijkste factor als het gaat om de grootte van de modelauto. Er zijn veel verschillende schalen zoals: 1:18, 1:24, 1:43 of 1:64. Wanneer je wilt gaan verzamelen, kun je eerst kijken naar het merk dat je wilt gaan verzamelen en daarna op de tweede plaats naar de schaal.

Waarom ga je schaalmodellen verzamelen?

Schaalmodellen zijn kleine uitvoeringen van de originele auto’s. Wanneer je kiest voor een schaal van 1:18 dan wil dat zeggen dat het origineel 18 keer zo groot is. Hierbij is dus iedere cm in werkelijkheid 18 cm. Een modelauto van 25 cm heeft een werkelijke lengte van 4,5 meter. Hoe groter het schaalmodel wordt gemaakt, hoe meer details er kunnen worden aangebracht. Wanneer je een verzamelaar bent van schaalmodellen met een schaal van 1:18 dan heb je een grote opslagruimte nodig om alle schaalmodellen op te kunnen slaan. Vooral wanneer je ze in het zicht wilt plaatsen, heb je veel ruimte nodig. Dat is niet het geval wanneer je schaalmodellen gaat verzamelen die een schaal hebben van 1:43. Ze zijn veel kleiner, maar er kunnen nog wel voldoende details worden aangebracht. Ook zo’n kleiner model heeft een bepaalde charme. Omdat de schaalmodellen van metaal worden gemaakt, kunnen ze tegen een stootje.

Een schaalmodel van 1:43 bestellen

Wanneer je een schaalmodel via internet met een schaal van 1:43 wilt bestellen, is het raadzaam om te beginnen met de site van Modelautoverkopen.nl. Ze hebben een grote voorraad van verschillende modellen. Wanneer je het schaalmodel ziet dat je wilt hebben, kun je het gemakkelijk bestellen. Wanneer je het voor 16.00 uur koopt, wordt het de andere dag bij je afgeleverd. Je kunt hierbij ook veilig en vertrouwd afrekenen met de betaalmethoden van: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!