Rolls Royce Phantom Modelauto

Rolls Royce Phantom

Wanneer en gesproken wordt over een Rolls Royce dan is dat een wagen die tot de verbeelding spreekt. Normaal gesproken rijden daar alleen de rijken van de aarde in. Het zijn prachtige auto’s die een bepaalde status uitstralen. Zelfs het logo dat op de wagen is geplaatst, is prachtig.

Rolls Royce Motor Cars is een Engelse autofabrikant. Het is de dochtermaatschappij van het Duitse autoconcern BMW die uiteindelijk verantwoordelijk is voor de productie van het automerk Rolls Royce. De productie van de Rolls Royce Phantom startte in 2003. De Phantom was het eerste merk onder BMW. De meeste onderdelen van deze wagen worden in Duitsland gemaakt. De assemblage vindt plaats in Goodwood Plant. In maart 2009 kwam er een kleinere uitvoering van de Phantom op de markt. Hij werd onder de naam Rolls Royce Gost geproduceerd. De schaalmodellen van de Rolls Royce zijn geliefd bij verzamelaars. Door een schaal te kiezen van 1:18 heb je een schaalmodel waarin alle mooie details goed zijn weergegeven.

De verzamelaar van de Rolls Royce

Om je het niet moeilijk te maken voor het completeren van je verzameling, kun je het beste naar de website van Modelautokopen.nl gaan. Omdat de website is samengesteld door echte liefhebbers van schaalmodellen is de website perfect opgebouwd. Je kunt hierop eenvoudig je schaalmodel vinden. Alle schaalmodellen die door Modelautokopen.nl worden geleverd, hebben een topkwaliteit. Doordat ze een grote voorraad hebben, is een snelle levering mogelijk. Wanneer je het juiste schaalmodel gevonden hebt en voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Daarbij kun je ook veilig afrekenen met iDEAL, Giropay of Bancontact. Het is verstandig om je op de website in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief. Je krijgt dan regelmatig bericht wanneer er nieuwe schaalmodellen worden toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!