Renault 4 CV modelauto

Renault 4 CV modelauto

Renault 4 CV modelauto kopen

De Renault 4 CV was een erg populaire auto rond de jaren vijftig. Vooral omdat het een uitermate geschikte familie auto was en het interieur zeer comfortabel was. De auto kon ook worden voorzien van een trekhaak waardoor je gelijk over veel meer ruimte beschikte. Deze mooie auto’s stonden symbool voor de Franse wederopbouw van industrie en welvaart na de tweede wereld oorlog. Het eerste exemplaar van de auto kwam in 1946 uit en was een groot succes.

In 1944 waren de Renault fabrieken in beslag genomen door de Franse regering. Een paar dagen later werd Pierre Lefaucheux officieel beheerder gemaakt. Sindsdien is Renault een erg succesvol bedrijf geworden en zijn er veel opvolgers van de Renaulr 4 CV op de markt gebracht zoals de Renault Twingo. Tegenwoordig werkt Renault net als veel andere auto fabrikanten samen met andere auto merken. Peugeot, Opel, Citroën, Jeep en Fiat delen zelfs een fabriek met elkaar. Vroeger was dat nog niet zo dus leken de auto’s ook allemaal veel unieker dan tegenwoordig.

Modellen van Renault

Op modelautokopen.nl vindt je verschillende modellen van deze auto zoals de uitvoering van de brandweer, het garage service model, de Renault 4 CV ‘modelauto met aanhanger en uiteraard de normale uitvoering. De auto’s hebben een mooie vorm en zijn prachtig afgewerkt met hoge kwaliteit verf en chrome accenten. Er zit een witte rand om de banden en de velgen zijn ook mooi geverfd.. De deuren en motorkap van de auto kunnen geopend worden om het interieur te bekijken.

Hoogwaardige kwaliteit

De modelauto’s van de Renault 4 CV zijn van hoogwaardige kwaliteit en staan prachtig in een vitrinekast, showcase of op uw meubilair. Met de mooie stevige metalen constructie voegt deze Renault 4 CV modelauto een mooi pronkstuk toe aan uw collectie. Wist je ook dat wij ook andere mooie modelauto’s verkopen? Neem gerust een kijkje op onze website voor andere auto’s en leuke blogs.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!