Red bull Aston Martin Racewagen Max Verstappen

Red bull Aston Martin Racewagen Max Verstappen

Red bull Aston Martin Racewagen Max Verstappen

Als zoon van voormalig Formule 1-coureur Jos Verstappen zat bij Max het racevirus er al jong in. Daarom wil iedereen een Red bull Aston Martin Racewagen Max Verstappen kopen! Vanaf vier jaar reed hij al in een kart. Door de hulp van zijn vader werd hij snel beter. Hij ging op jonge leeftijd rijden in de Formule 3. Door de vele overwinningen is hij bij Red Bull terecht gekomen. Nadat Max Verstappen succes begon te krijgen is de populariteit van de racesport in Nederland gestegen. Steeds meer personen kijken naar nu de wedstrijden. Dat heeft geleid tot het enorme succes van de spaaractie bij Jumbo. Daar kon je sparen voor de schaalmodel auto van Max Verstappen. Wanneer je spaarkaart vol was, kon je door een kleine bijbetaling het schaalmodel van Max Verstappen in ontvangst nemen.

Max Verstappen

De actie was een groot succes met Red bull Aston Martin Racewagen Max Verstappen. Het schaalmodel was de Red bull Aston Martin Racewagen RB15 waarin hij reed tijdens zijn overwinning in Oostenrijk. Doordat er veel liefhebbers van de racesport in het bezit zijn gekomen van de racewagen zagen ze hoe mooi een dergelijke wagen is afgewerkt. Daarom gingen veel personen ook de racewagens van de andere merken verzamelen zoals die van: Williams, Alfa Romeo, Toro Rosso, Renault, Mc laren, Ferrari en Mercedes. De schaal van de gespaarde wagen van Max Verstappen is 1:24. De grootte van de racewagen is groot genoeg om er alle details in te kunnen verwerken. De grootte van de schaalmodellen van de racewagens zijn ongeveer 25 cm. Om de verzameling goed zichtbaar weg te kunnen zetten, moet je zorgen dat je voldoende ruimte hebt.

Racewagen bestellen

Wanneer je een schaalmodel van een racewagen wilt bestellen, kun je dat doen bij ModelautoKopen.nl doen. Op de website worden de nieuwste aanwinsten op het gebied van de modelauto’s gepresenteerd. Dat gaat van tijdloze klassiekers tot de allernieuwste racewagens. Het grote assortiment modelauto’s van ModelautoKopen.nl wordt continue uitgebreid. Om op de hoogte te blijven van de nieuwste toevoegingen en de leukste kortingsacties kun je je inschrijven op de nieuwsbrief. Wanneer je bij ModelautoKopen.nl voor 16.00 uur een bestelling plaatst, zal dat de andere dag worden afgeleverd. Je kunt er veilig afrekenen met: IDEAL, Giropay of Bancontact. Heb je vragen dan kun je daarvoor contact opnemen. De service is bijzonder goed bij Modelautokopen.nl.

Neem ook een kijkje in de webshop en bewonder alle racewagens! Klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!