Rastar RC modelauto’s

Rastar RC modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s staan. Zo hebben wij auto’s om gewoon neer te zetten of om te verzamelen, maar ook auto’s die op afstand te besturen zijn. Rastar is zo een merk die op afstand te besturen is. Rastar maakt vele verschillende soorten RC (Remote Control) modelauto’s. Op onze website hebben wij een aantal verschillende RC modelauto’s staan die door Rastar zijn gemaakt.

Rastar RC modelauto’s

Op onze website ModelAutoKopen.nl hebben wij nu ook verschillende soorten RC modelauto’s te koop staan. Deze RC modelauto’s zijn leuk voor bijvoorbeeld kinderen om ermee te rijden. Een aantal voorbeelden van de RC modelauto’s van Rastar zijn:

  • De BMW Z4 (Zwart) (Radiografisch Bestuurbaar / Remote Control) is een mooi voorbeeld van een RC modelauto. Dit is een mooie cabriolet uitvoering van BMW. Deze auto is te vinden in de schaal 1:12 van het merk Rastar.
  • Een ander voorbeeld is de Bentley Continental GT Speed Convertible (Oranje) (50 cm). Deze RC modelauto is te vinden in verschillende kleuren in de schaal 1:12 en is van de fabrikant Rastar.

Modelauto kopen

Wilt u ook zo een mooie Aston Martin modelauto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Aston Martin en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de schaalmodel auto’s van het merk Aston Martin? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!