Radiografisch Bestuurbare Modelauto’s

Radiografisch Bestuurbare Modelauto’s

Heb jij altijd al willen racen met een Lamborghini? Of misschien wil jij liever door de duinen scheuren met een Ford -GT? Dat kan! Op Modelautokopen.nl hebben wij een grote verzameling van radiografisch bestuurbare modelauto’s. Zo hebben wij modelauto’s van grote merken zoals Ford, Lamborghini, Porsche, BMW en Volkswagen. Modelautokopen.nl heeft radiografisch bestuurbare modelauto’s van de schalen 1:18, 1:16, 1:14 en 1:12.

Radiografisch Bestuurbare modelauto’s Collectie

Op Modelautokopen.nl bieden wij een grote collectie aan radiografisch bestuurbare schaalmodellen. Een aantal van deze bijzondere schaalmodellen zijn bijvoorbeeld:

  • De Ford GT-500 Blauw (Radiografisch Bestuurbaar) met een schaal van 1 op 14. De Ford GT is een mooi voorbeeld van een stoere modelauto. Het schaalmodel heeft een mooie strakke blauwe lak met witte strepen. Het model is ook beschikbaar in het rood.
  • Het schaalmodel Lamborghini Reventón Oranje (Radiografisch Bestuurbaar) met een schaal van 1 op 14. De Lamborghini heeft een opvallende oranje kleur en is tot in de kleinste details nagemaakt. De Lamborghini is ook beschikbaar in het grijs.
  • De opvallende BMW Z4 (Rood) (40 cm) (Radiografisch Bestuurbaar) met een schaal van 1 op 12. Het schaalmodel heeft een mooie elegante lak en de krachtige uitstraling van een echte BMW auto. De BMW is ook beschikbaar in het zwart.
  • Het schaalmodel Bentley Continental GT Speed Convertible (Zwart) (50 cm) met een schaal van 1 op 12. de modelauto van Bentley heeft een mooie strakke zwarte lak en een luxe uitstraling. De Bentley is ook beschikbaar in het oranje en in het wit.

Modelauto Bestellen op Modelautokopen.nl

Wil jij jou favoriete schaalmodel zo snel mogelijk binnen hebben? Dan kan dat op Modelautokopen.nl! Wanneer jij voor 16.00 bestelt op een werkdag krijg je het de volgende dag al in huis. Het bestellen is veilig en kan via een van de volgende methodes: Giropay, iDeal of Bancontact. Wanneer jouw bestelling minimaal 100,- is zijn de verzendkosten geheel gratis.

Heeft u interesse gekregen in een schaalmodel die radiografisch bestuurbaar is? Klik dan hier om ze allemaal te bekijken!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!