Porsche

Porsche

Porsche modelautos

Porsche is een bekende wagen onder de sportwagens. Het is een Duits fabricaat van sportwagens die in 1931 is opgericht. Het hoofdkantoor en het bedrijf is gevestigd in Zuffenhausen onder de rook van Stuttgard. Tegenwoordig is het bedrijf in handen van Volkswagen dat nu weer grotendeels in handen is van Porsche SE. In 2017 wist de fabrikant nog een winst te boeken van 17% door de verkoop van bijna een kwart miljoen sportwagens. Er zijn in de loop van de jaren heel wat types op de markt gebracht. Het is en blijft nog steeds een exclusief merk, omdat iedereen weet dat een sportwagen van Porsche niet goedkoop is. Er zijn er veel die verliefd zijn op een Porsche, maar hem helaas niet kunnen betalen. Ook daarom worden de Duitse sportwagens door veel liefhebbers verzameld.

De verzamelaar van de schaalmodellen van Porsche sportwagens

Omdat er zoveel verschillende modellen op de markt zijn en worden gebracht, zal een verzameling van de sportwagens niet snel volledig zijn. Je kunt, wanneer je een speciaal type schaalmodel sportwagen van het uit Duitsland afkomstige sportmerk wilt aanschaffen, op internet gaan zoeken. Omdat er veel leveranciers zijn, moet je daar veel tijd in stoppen. Ook moet je de prijzen onderling van de schaalmodellen vergelijken. De miniatuurauto’s van Porsche worden met verschillende prijzen op internet aangeboden. De schaal van de schaalmodellen van de Porsche sportwagens bedragen 1:12 of 1:18. Dan zijn de schalen van de schaalmodellen van de sportwagen van Porsche die dan groot genoeg zijn om alle details exact erin te kunnen verwerken.

Een schaalmodel van de sportwagen bestellen

Wil je snel een bepaald model van de sportwagen bestellen, kun je daarvoor naar de website Modelautokopen.nl gaan. Ze hebben van veel merken een grote voorraad. Door de grote voorraad zal men ook je model hebben dat je aan de verzameling wilt toevoegen. Wanneer je het schaalmodel bij Modelautokopen.nl voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt het veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Je kunt zonder opgave van een reden het schaalmodel nog binnen 14 dagen terugsturen. Het geldbedrag dat je hebt betaald, zal snel worden teruggestort. De service die je bij Modelautokopen.nl krijgt, is bijzonder goed.

Neem ook een kijkje in de webshop om alle Porsche model auto’s te bewonderen.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!