Opel modelauto kopen

Opel modelauto kopen

Opel modelauto kopen

Opel Automobile GmbH wordt vaak afgekort tot Opel. Automerk Opel is van oorsprong een Duitse autofabriek. Vanaf 2017 is de Opel in handen van het Franse autoconcern PSA Group. Opel werd in 1862 opgericht door Adam Opel. In 1899 werd pas de eerste auto van het merk Opel geproduceerd. Na de omzetting in een Naamloze Vennootschap hoorde Opel in 1929 tot de General Motors-groep. Hierdoor werden ook Opel-modellen bij andere merken van General Motors geproduceerd. Hierbij kun je denken aan Vauxhall, Holden en Chevrolet. Opel/Vauxhall hebben ongeveer een marktaandeel in Europa van 6%.

De modellen van Opel voor een verzamelaar

Opel heeft verschillende modellen, zoals de Corsa, Vivaro, Karl, Vectra, Astra, Meriva, Zafira en Ampera. Doordat er zoveel verschillende modellen zijn, wordt het voor een verzamelaar van de schaalmodellen van Opel moeilijk kiezen. Als verzamelaar kun je één model verzamelen, omdat er na de productie van een auto meerdere aanpassingen worden gedaan. Hierdoor verandert ook het uiterlijk van de auto. Daardoor heb je bij één model ook veel verschillende auto uitvoeringen.
Als verzamelaar is het ook mogelijk om alle auto’s van de Opel te verzamelen. Daar moet dan veel tijd in stoppen.
Vervolgens moet je er ook nog aan denken welk schaalmodel je wilt gaan verzamelen. Wil je schaalmodellen gaan verzamelen met een schaal van 1:64, dan zul je veel miniatuur autootjes in je bezit krijgen. Je moet, als je ze uit wil stallen, een grote ruimte hebben.

Als verzamelaar kun je het beste direct naar de website

van Modelautokopen.nl gaan. Hierbij wordt geleverd uit een grote voorraad waardoor er ook snel geleverd kan worden. Wanneer je bij Modelautokopen.nl een schaalmodel voor 16.00 uur koopt, heb je, nadat je veilig afgerekend hebt, het de andere dag al in je bezit. Het is als verzamelaar verstandig om je gratis in te schrijven voor de nieuwsbrief bij Modelautokopen.nl. Dan blijf je op de hoogte van nieuwe toegevoegde schaalmodellen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!