Nieuwe collectie Citroën modelauto’s!

Nieuwe collectie Citroën modelauto’s!

Het grootste en mooiste aanbod schaalmodellen.

Citroën liefhebbers opgelet! In de webshop van Modelautokopen.nl vindt je onze nieuwe collectie Citroën schaalmodellen. Een prachtig aanbod van meer dan 200 verschillende modelauto’s. De bekende Citroën miniatuurauto is een echte eyecatcher voor alle auto verzamelaars. Wij hebben ook in onze collectie verschillende schalen te koop van de Citroën modelauto’s. Zo bieden wij meerdere 1/43, 1/24 en 1/18 schaalmodellen aan! Om jou verzameling schaalmodellen echt compleet te maken vindt je in onze webshop verschillende auto fabrikanten. Wij bieden aan bijvoorbeeld Solido, Verem, Vitesse, Nostalgie, Eligor, Revell, Norev, Welly, Corgi, Altaya en Road Master. Met meer dan 200 verschillende Citroën schaalmodellen zit er voor iedere liefhebber wel een prachtige “Lelijke Eend” tussen! Bezoek snel onze nieuwe collectie Citroën modelauto’s!

Elke schaal en kleur beschikbaar in de webshop!

Of je nu op zoek bent naar de Formule 1 modelauto van Max Verstappen, een klassieke Volkswagen bus of een razendsnelle Bugatti Chiron, je vindt het hier allemaal! Modelautokopen.nl is één van de grootste modelauto webshop in Nederland en België. Zo profiteer je ook van levering binnen 24 uur op werkdagen en de beste service die je van ons gewend bent. Een echte uitblinker in de Citroën collectie op het moment is de Citroën 2CV6 Chic 1982 (Grijs/Wit) (21 cm) 1/18 Solido. Dit prachtige schaalmodel is 21 centimeter lang en straalt prachtige kleuren uit. Geproduceerd door de bekende fabrikant Solido. Voor €79,99 is deze nieuwe Citroën 2CV6 modelauto van jou! Als je op zoek naar een echte uitblinker in de schaal 1/43 dan hebben wij wel een aanrader voor jou klaar liggen.

De Citroën 2CV AZLP 1958 Pathe Marconi (Rood) (9,5cm) 1:43 Vitesse. Deze prachtige miniatuurauto heeft 2 kleuren, rood en blauw. En komt in een mooie showcase. Zo behoud je jou Citroën modelauto stof en schadevrij. Dit exclusieve schaalmodel is te koop bij Modelautokopen.nl voor maar €39,99 . Nergens anders te koop in Nederland of België!

Klik hier voor de volledige nieuwe collectie Citroën modelauto’s!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!