Mooie SUV Landrover modelauto’s

Mooie SUV Landrover modelauto’s

De Land Rover is de op een na oudste Jeep ter wereld. De Amerikaanse Willys Jeep is de oudste terreinwagenmerk ter wereld. Ze hebben de naam Land Rover bedacht omdat ze hadden verwacht dat de auto’s veel op het land gebruikt zou worden. De eerste brochure die werd uitgegeven droeg de naam “The Land Rover for the farmer, the countryman and general industrial use” voordat de auto in productie was. De Land Rover wordt al sinds 1948 geproduceerd door het merk Rover. De productie van de auto’s begon allemaal in Engeland maar al snel werden ze gebouwd in andere landen. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij hele Mooie SUV Landrover modelauto’s staan.

Mooie SUV Landrover modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij vele verschillende Mooie SUV Landrover modelauto’s te koop staan. Ben jij op zoek naar een Landrover modelauto of ben jij fan van het merk Landrover? Dan is dit wat voor jou. Een aantal voorbeelden zijn:

  • De Land Rover LRX 2010 (Zwart) is een mooi voorbeeld. Deze auto komt van de fabrikant Bburgao en is in de schaal 1:43.
  • Een ander voorbeeld is de Land Rover Defender 110 (Bronze). Deze modelauto komt van Bburago.
  • Als laatste is de Land Rover Discovery 4 een mooie auto. Deze auto is te vinden in de schaal 1:24.

Modelauto kopen

Bent u nou geïnteresseerd geworden in een van de Landrover modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s waaronder de Landrover modelauto’s. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel auto kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de Landrover modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u graag een ander soort modelauto? Ga dan naar onze website ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!