Mooie Seat modelauto’s

Het Seat automerk behoort zoals veel andere automerken tot de Volkswagen-groep. De afkorting van Seat staat voor: Sociedad Española de Automóviles de Turismo (Automóvil de Turismo betekent personenauto). In het jaar 1953 rolde het eerste model van Seat, de Seat 1400 van de band. De allereerste Seat werd geproduceerd in de Zona Franca-fabriek in Barcelona. Op de website ModelAutoKopen.nl hebben wij een mooi assortiment aan Seat modelauto’s staan.

Mooie Seat modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl vind je zowel klassieke- als moderne mooie Seat modelauto’s. Seat is al een lange tijd een prominente marktspeler op het gebied van personen auto’s die worden gemaakt in verschillende uitvoeringen. Een aantal voorbeelden van Seat modelauto’s die verkrijgbaar zijn op onze website zijn:

  • De Seat Ibiza (Groen) 1/43 Dealermodel. Dit is een populaire auto en ziet er leuk uit maar rijd ook enorm lekker. Deze auto is in verschillende kleuren verkrijgbaar, in de schaal 1:43.
  • Een ander mooi exemplaar is de Seat Cordoba (Rood) 1/43 Dealermodel. Dit is een wat ouder type auto maar door zijn tijdloze ontwerp heeft de auto zijn charme nog niet verloren. Deze mooie Seat is te vinden in de schaal 1:43.
  • De Seat Alhambra (Rood) 1/43 Dealermodel is naast de ideale gezinsauto ook een plezier om in te rijden en bied door zijn ontwerp veel bergruimte. Ook deze auto is ook te vinden is verschillende soorten kleuren, en is gemaakt in de schaal 1:43

Modelauto kopen

Ben je op zoek naar een mooie Seat modelauto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan verschillende automerken maar ook motoren en zelfs scooters. Het online bestellen van een schaalmodel kan eenvoudig via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel van je modelauto op een werkdag besteld voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in schaalmodel auto’s van Seat? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!