Mooie DTM auto’s van Opel

Mooie DTM auto’s van Opel

DTM, wat de afkorting is van Deutsche Tourwagen Meisterschaft, ontstond in 1984. Het DTM is een Duitse raceserie wat vooral op Duitse circuits gebeurde. Maar gaande jaren werden er ook steeds vaker buiten Duitsland gereden. In de DTM werden echte iconische auto’s gebruikt die de liefhebbers van DTM wel kennen. Het zijn auto’s zoals de BMW M3 E30, Mercedes 190 EVO 2, Opel Calibra V6 en de Alfa Romeo 155 V6 TI. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij ook mooie DTM auto’s van Opel.

Mooie DTM auto’s van Opel

Op ModelAutoKopen.nl hebben we nu ook mooie DTM modelauto’s van Opel staan. De DTM modelauto’s zijn erg exclusieve modelauto’s van Minichamp. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij verschillende auto’s en van verschillende coureurs modelauto’s staan. Voorbeelden van modelauto’s van Opel zijn:

  • de Opel Calibra V6 DTM 1995 K. Ludwig (Geel) is een mooie modelauto van de DTM. Deze auto valt erg op met zijn kleur en is te vinden in de schaal 1:43.
  • een ander heel mooi voorbeeld is de Opel Calibra DTM 1996 A. Wurz (Wit/Geel). deze auto is te vinden in de schaal 1:43 en is van het merk Minichamps.
  • als laatste is de Opel Calibra DTM Design Sketch 1996 (Zwart) een mooi voorbeeld.

Modelauto kopen

Bent u nou geïnteresseerd geworden in een van de Minichamp DTM modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s waaronder de DTM modelauto’s. Deze DTM miniatuurauto’s zijn te vinden in verschillende automerken waaronder Mercedes, Opel en Alfa Romeo. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel auto kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de Minichamp DTM modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u graag een ander soort modelauto? Ga dan naar onze website ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!