Mooie Bentley modelauto kopen

Mooie Bentley modelauto kopen

Het merk Bentley is één van de luxe automerken die er is. Bentley is een Brits auto fabrikant van luxe auto’s. Sinds 1998 behoort Bentley net als vele andere automerken tot de Volkswagen groep. Het bedrijf was opgericht in het jaar 1919 door Walter Owen Bentley in Engeland. Vind jij een Bentley nou een mooie auto? Op ModelAutoKopen.nl kunt u een mooie Bentley modelauto kopen voor een lage prijs.

Mooie Bentley modelauto kopen

Op onze website hebben wij hele mooie Bentley modelauto’s te koop staan. Een aantal soorten modelauto’s van Bentley zijn bijvoorbeeld:

  • Ten eerste is de Bentley Continental Supersport ISR (Zwart) 1/24 Die-Cast (Met afstand bediening en batterij) een mooie en stoere op afstand bestuurbare auto. Deze auto is te vinden in zwart met roden lijnen in de schaal 1:24.
  • De Bentley Continental Supersports Convertible (Blauw) 1/38 Kinsmart is ook een hele mooie modelauto. Deze auto is te vinden in verschillende soorten kleuren. Dit is een mooie cabriolet uitvoering en is te vinden in de schaal 1:38.

  • De stoere Bentley Continental GT3 (Wit/Groen) 1:24 Bburago is een vette racewagen. Deze auto ziet er erg sportief uit met de spoiler op de achterkant. Deze modelauto kan je ook vinden in de schaal 1:24.

Modelauto kopen

Wilt u ook zo een mooie Bentley modelauto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Bentley  en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de schaalmodel auto’s van het merk Bentley? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!