Mooie Bburago City modelauto’s

Mooie Bburago City modelauto’s

Vind jij modelauto’s nou leuk en lijkt het jou leuk om er een stad omheen te hebben? Dan hebben wij van Modelautokopen.nl wel wat voor jou. Op onze website hebben wij nu mooie Bburago City modelauto’s op voorraad, dit zijn modelauto’s waar een gebouw bij zit waarmee jij jou eigen kleine stad kan maken.

Bburago City modelauto’s

Op onze website hebben wij nu ook modelauto’s met een gebouw erbij. Lijkt het jou leuk om een soort kleine stad te maken waar je jouw modelauto’s bij kunt zetten? Dan is dit Bburago City pakket wel wat voor jou. Op onze website hebben wij een aantal verschillende mooie Bburago City modelauto’s staan. Voorbeelden hiervan zijn:

  • De Bburago City hotel. Bij dit pakket zit een Audi A6 Avant op de schaal 1:43 en een hotel gebouw waarbij je de auto kan neerzetten.
  • Ook hebben we de Bburago City Train station. In dit pakket zit een Jeep Renegade met de schaal 1:43. deze auto kan je mooi bij het trein station zetten die er ook bij zit.
  • Op de website hebben wij ook nog de Bburago City Kiosk store. In dit pakket kan je de Mooie Mini Cooper S vinden in de schaal 1:43. Voor de rest zit er een kiosk store bij waar je de auto bij kan zetten.

Modelauto kopen

Wilt u zo een mooi Bburago City pakket? Op Modelautokopen.nl vind u een groot aanbod aan miniatuurauto’s waaronder Walt Disney, Star Wars, Batman, Fast & Furious, striphelden en nog veel meer! Bestel ze gemakkelijk op Modelautokopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel van je favoriete auto besteld voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis! Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Ben je nieuwsgierig geworden naar alle Bburago City modelauto’s? Neem dan een kijkje op Modelautokopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!