Mooie Audi modelauto’s

Mooie Audi modelauto’s

Wie kent het automerk Audi nou niet. Audi is een Duitse autofabrikant. Het bedrijf staat gevestigd in Ingolstadt in Duitsland. Het bedrijf is sinds 1965 een onderdeel van Volkswagen AG. August Horch is de oprichter van het auto merk Audi, dit betekent in het Latijns Audi. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel mooie Audi modelauto’s staan.

Mooie Audi modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij een groot assortiment aan modelauto’s van het merk Audi staan. Een aantal leuke en mooie voorbeelden van de Audi modelauto’s zijn:

 

  • De Audi RS 5 Coupé (Groen) is een mooie modelauto in de kleur groen. Deze auto kan je vinden in de schaal 1:24 en komt van de fabrikant Bburago.
  • Een ander mooi voorbeeld is de Audi R8 (Zwart). Dit is een bijzondere sportieve auto in de schaal 1:43. Deze auto is ook gemaakt door de fabrikant Bburago.

  • De Audi A6 Nederlandse Politie 2019. is een auto die de nederlandse politie gebruikt. Deze politieauto is van het jaar 2019 en ziet er heel mooi uit. De auto is in de schaal 1:43 en komt van de fabrikant Bburago.

Modelauto kopen

Wilt u ook mooie Audi modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Audi auto’s en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u ook interesse gekregen in de Audi schaal modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!