Modelauto Mustang Shelby GT500 Kopen

Modelauto Mustang Shelby GT500 Kopen

Ford Mustang

De eerste Ford Mustang verscheen op 17 april 1964 en stond bekend als een “pony car” en was meteen razend populair door de lange strakke kap, korte dak en de grommende zescilinder lijnmotor. Ford verkocht meer dan 400.000 exemplaren van de eerste Ford Mustang in haar eerste jaar. Meer dan een miljoen exemplaren in 2 jaar. De Ford Mustang was een grote inspiratie voor de automarkt en zorgde er al snel voor dat andere grote automerken zoals Chevrolet, AMC en Dodge in de voetstappen volgde van het ontwerpt van de Ford Mustang. Door de jaren heen blijft de Ford Mustang een van de bekendste en krachtigste muscle cars. Zeker dit jaar kwamen ze met de krachtige 2020 Mustang Shelby GT500 die echte Mustang liefhebbers omver blies met een krachtige en stoere auto.

2020 Mustang Shelby GT500

De Shelby GT500 is de splinternieuwe Mustang van Ford die maar 3 seconden nodig heeft om 100 km/u te bereiken. Dankzij de krachtige V8 motor en de verwijderde achterstoelen is de auto lichter in gewicht om de beste mogelijke prestaties te bereiken. Het schaalmodel van de 2020 Mustang Shelby GT500 (Blauw) maisto met een schaal van 1:18 is precies op detail nagemaakt. Met een mooie blauwe lak, 2 witte strepen door het midden en krachtige zwarte velgen. Het miniatuur model van de 2020 Mustang Shelby GT500 is perfect voor de echte liefhebber van Mustang of voor de echte verzamelaar van schaal modellen.

Bestellen van Ford Mustang schaalmodellen

Je kunt een schaalmodel zoals de nieuwe Mustang van Ford of een ander merk gemakkelijk online bij Modelautokopen.nl bestellen. Online bestellen kan je met een veilige betaalmethode doen zoals: iDeal, Bancontact of Giropay. Bestel jij je favoriete schaalmodel van Ford of een ander merk op een werkdag voor 16:00? Dan is het de volgende dag al geleverd aan huis. Bij een bestelling van 100,- of meer zijn de verzendkosten gratis. Bij Modelautokopen.nl zorgen we dat alle schaalmodellen van de beste kwaliteit zijn en zorgen we altijd voor de beste prijs!

Heeft u interesse gekregen naar onze Ford modelauto’s of schaalmodellen van een ander merk? Bekijk ze allemaal hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!