Modelauto kopen Alfa Romeo

Modelauto kopen Alfa Romeo

Modelauto kopen Alfa Romeo

De Alfa Romeo Automobili S.p.A. is een Italiaans automerk. De Alfa Romeo heeft een sportief imago. Het merk heeft sportieve gezinsauto’s, maar ook coupés en cabriolets. De Alfa Romeo is ook bekend om zijn sportwagens. Het merk is vanaf het begin betrokken geweest bij de autoraces. Het merk Alfa Romeo heeft aan veel racetoernooien meegedaan, zoals de Auto GP en de Formule 1. Na Fiat is Alfa Romeo het grootste Italiaanse automerk.

De firma produceert jaarlijks ongeveer 150.000 auto’s. Alfa Romeo is ontstaan in 1910 uit SAID. Eerst kreeg het bedrijf de naam ALFA (Anonima Lombarda Fabbrica Automobili), totdat het werd overgenomen door Nicola Romeo. De Alfa Romeo’s zijn geliefde voertuigen bij de politie en de fiscale politie van Italië. Er zijn veel verschillende Alfa Romeo’s op de markt gebracht. In 2016 is de Alfa Romeo Stelvio aan de productie toegevoegd. Dit is gedaan om een voet aan de grond te krijgen in de SUV-markt. Door de vele uitvoeringen van de Alfa Romeo’s zijn het geliefde auto’s voor verzamelaars.

Verzamelaar van schaalmodellen

Er zijn veel verzamelaars van de schaalmodellen van Alfa Romeo’s. Er zijn er die vanaf een bepaald jaartal gaan verzamelen, maar anderen doen dat vanaf het begin. Ze proberen de verzameling compleet te krijgen door te gaan zoeken op internet. In het begin is dat niet moeilijk, omdat er nog veel moeten worden toegevoegd, maar het zal toch steeds lastiger worden. Ook kan een verzamelaar voor een bepaalde schaal gaan. Wanneer er voor de schaal van 1:43 wordt gekozen hebben de schaalmodellen, die van een zinklegering zijn gemaakt, veel mooie details.

Als ze in de juiste kleur worden gespoten zijn het mooie schaalminiaturen. Je kunt, wanneer je een schaalmodel wilt aanschaffen, het beste naar de website gaan van Modelautokopen.nl. Ze hebben een grote voorraad en daardoor een snelle levering van de bestelde schaalmodellen. Bij Modelautokopen.nl zijn de schaalmodellen van een topkwaliteit en hebben de juiste prijs. Het is verstandig om je bij Modelautokopen.nl gratis in te schrijven voor de nieuwsbrief. Je krijgt dan bericht wanneer er nieuwe schaalmodellen aan de website worden toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!