Modelauto Honda online kopen

Modelauto Honda online kopen

Modelauto Honda kopen

Honda Giken Kogyo Kabushiki is een Japanse fabrikant van onder andere auto’s. Het hoofdkantoor staat in Tokio. Er staan over de wereld op meerdere plaatsen Honda auto productiebedrijven. In Swindon, Engeland, staat een autofabriek waar auto’s worden gemaakt voor de Europese markt. Honda was een van de eerste die autobedrijven in het buitenland plaatsten. De Civic is een bekende auto van Honda. Naast de Civic heeft Honda meer modellen zoals: de CR-V, Jazz, HR-V, Accord, S2000, CR-Z, FR-V en de Legend.

Honda Civic

Van de Honda Civic bestaan er meerdere generaties. Door de hoeveelheid modellen is de Civic een uitstekend schaalminiatuur auto voor een verzamelaar. De eerste generatie van de Civic was in 1972. Hij had de grootte van een Mini en had een 1,1 liter motor met 52 pk. De tweede generatie (1979-1983) was de eerste vijfdeurs Hatchback. Zo zijn er in de loop van de jaren heel wat aanpassingen geweest. Nu hebben we al de tiende generatie. Het laatste model straalt klasse en sportiviteit uit.

Verzamelaars van de Honda (Civic)

Het is een kunst om alle Honda Civics aan je verzameling toe te voegen. Er zijn veel modellen in de loop van de jaren uitgebracht waarvan de een nog mooier en beter is dan de ander. Wil je snel succes hebben om een schaalmodel van de Civic aan je verzameling toe te kunnen voegen, kun je direct naar de website van Modelautokopen.nl gaan. Ze leveren uit een grote voorraad. Wanneer je het schaalmodel gevonden hebt op de website van Modelautokopen.nl, kun je hem eenvoudig kopen. Wanneer je het schaalmodel voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt bij Modelautokopen.nl veilig betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact. Heb je vragen dan kun je daarvoor via de website van Modelautokopen.nl contact opnemen en je vraag stellen. Ze zullen je snel helpen. De service bij Modelautokope.nl is uitstekend.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!