Modelauto fabrikant Norev kopen

Modelauto fabrikant Norev kopen

Modelauto fabrikant Norev

Modelauto fabrikant Norev is een Franse fabrikant dat in 1946 gevonden is door de gebroeders Joseph en Emile Véron in het plaatsje Villeurbanne dat in de buurt is van Lyon. Het bedrijf maakte tussen 1946 en 1953 vooral simpel plastic speelgoed. Maar in 1953 begon het bedrijf zich te focussen op het maken van verschillende Franse modelauto’s. Het bedrijf lanceerde als hun eerste schaalmodel de Simca 9 Aronce met een schaal van 1 op 43. Norev bouwde voor zichzelf een sterke positie binnen de Franse Modelautobranche en sloot later contracten af met grote merken zoals: Renault, Citroën en Peugeot.
Rond het eind van de jaren zeventig naam Norev het Duiste merk Schuvo over wat ze toegang gaf tot mallen van Duitse automerken. Tegenwoordig produceert Norev nog steeds veel modelauto’s van Franse en Duitse automerken. Unieke Engelse, Italiaanse en Amerikaanse modelauto’s worden ook gemaakt.

Modelauto van Norev kopen

Modelautokopen.nl heeft een mooie collectie aan schaalmodellen van de fabrikant Norev. Een aantal mooie voorbeelden van een modelauto van hoge kwaliteit zijn bijvoorbeeld :

  • De 2018 Mercedes-Benz AMG GTS (Zwart) 1/18 Norev is op de kleinste details nagemaakt en heeft een mooie zwarte lak en heeft een egale uitstraling. De motorkap, achterklep en de deuren kunnen open waarbij je de motor of het interieur van de auto kan bekijken.

  • De 2018 Mercedes-Benz Maybach S650 Cabriolet (Blauw) 1/18 Norev is een cabriolet met een strakke blauwe kleur en een interieur van hoge kwaliteit. Het schaalmodel 2018 Mercedes-Benz AMG GTS biedt de mogelijkheid om het geweldige interieur te zien door het dak eraf te halen.
  • De 2018 Mercedes-Benz X-Class (Donkerblauw) 1/18 Norev is een krachtige en stoere truck van Mercedes die tot op de kleinste details is nagemaakt. De 2018 Mercedes-Benz X-Class heeft

Modelauto bestellen op modelautokopen.nl

Een modelauto van Norev is gemakkelijk online te bestellen bij modelautokopen.nl. Online bestellen kan op een veilige manier via bijvoorbeeld: Giropay, iDeal of Bancontact. Is het product op een werkdag voor 16.00 besteld? Dan is het de volgende dag al in huis. Wanneer je een bestelling van boven de 100,- euro bestelt zijn de verzendkosten gratis.

Heeft u interesse gekregen in de modelauto’s van de fabrikant Norev? Klik hier en bekijk ze allemaal!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!