Modelauto Corvette kopen

Modelauto Corvette kopen

Modelauto Corvette kopen

De Corvette is een van de automerken uit de General Motors-groep. Het is pas vanaf 2005 een afzonderlijk automerk geworden. Tot 2005 was het de modelnaam van de sportiefste auto van de Chevrolet. In Europa is het nu een afzonderlijk merk, maar in Amerika hoort het nog tot de Chevrolet. In januari van 1953 kon het publiek voor het eerst kennismaken met de Corvette tijdens de Motorama die in New York werd gehouden. De reacties van het publiek waren overweldigend. Daarom besloot GM nog in 1953 de Corvette in productie te nemen. De carrosserie was en is nog steeds van kunststof. De eerste Corvette had een 3,8 liter zes cilindermotor in lijn, met een vermogen van 150 pk.

De eerste Corvettes werden met de hand gemaakt en waren daarom ook tweemaal zo duur als een gewoon Chevrolet-model. In 1953 waren alle Corvettes wit met een rood interieur. Net zoals bij ieder ontwikkelde auto zijn er in de loop van de jaren heel wat veranderingen doorgevoerd. Ook zijn er aanpassingen aangebracht om de uitstraling van de modellen nog te verbeteren. In 2013 is de laatste nieuwe Corvette gepresenteerd. Het is de enige Corvette die nu geproduceerd wordt. Deze Corvette heeft een topsnelheid van 315 km/h. Doordat er zoveel aanpassingen zijn geweest, zijn het geliefde schaalmodellen voor verzamelaars.

De verzameling van de schaalmodellen van de Corvette

Een verzamelaar die de Corvette gaat verzamelen, zal eerst moeten beslissen welke schaal hij gaat gebruiken. Hij kan kiezen uit een schaal van 1:64, 1:24 of 1:18. Er zijn natuurlijk andere schalen mogelijk. Om zijn collectie aan te vullen, kan hij naar de website van Modelautokopen.nl gaan. Dat is beter dan alle websites te bezoeken die schaalmodellen leveren. Modelautokopen.nl levert topkwaliteit schaalmodellen tegen een redelijke prijs. Omdat ze uit voorraad kunnen leveren, is een snelle levering mogelijk. Wanneer je bij Modelautokopen.nl een schaalmodel voor 16.00 uur koopt, wordt het de andere dag geleverd. Betalen kun je doen met een beveiligde betaalmethode. Schrijf je ook in voor de gratis nieuwsbrief bij Modelautokopen.nl. Je krijgt bericht als er nieuwe schaalmodellen worden toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!