Modelauto bestellen

Modelauto bestellen

Modelauto bestellen

Schaalmodel auto’s worden vooral gespaard door de verzamelaar. Ook kinderen spelen met schaalmodel auto’s, terwijl ze zelf niet weten dat ze op schaal zijn vervaardigd. Voor kinderen is het niet belangrijk dat ze op schaal worden gemaakt. Ze vinden het alleen leuk wanneer ze met de kleurige autootjes kunnen spelen. Kleine kinderen kijken er niet naar of een miniatuur autootje alle details bezit. De schaalmodelautootjes worden door spuitgieten vervaardigd. Het materiaal dat ervoor gebruikt wordt, is meestal een zinklegering. Wanneer ze afgekoeld zijn, worden de miniatuurauto’s in een aantrekkelijke kleur voor de kinderen gespoten. Daarna worden ze nog van rubberen wieltjes voorzien. Op die manier kunnen de kinderen er heerlijk mee spelen, zonder dat ze kijken naar de gedetailleerdheid. Dat is voor de verzamelaar wel anders.

Modelauto’s voor de verzamelaar

Wanneer een verzamelaar schaalmodelauto’s verzameld, zal hij dat doen door miniatuur auto’s te verzamelen die van alle details zijn voorzien. Ze zijn moeilijker te verkrijgen dan de speelgoedautootjes voor kinderen. De schaal voor de autootjes waar de kinderen mee spelen is vaak 1:64, terwijl dat voor een verzamelaar in veel gevallen 1:18 is. Dat heeft het voordeel dat deze schaalmodelauto’s voor de verzamelaar groter zijn. Daarom kunnen er meer details worden weergegeven.

De schaalmodellen voor de verzamelaar worden vaak op internet gezocht. Er zijn genoeg leveranciers die schaalmodellen voor de verzamelaar verkopen. Door de leveranciers goed onderling te vergelijken kan er veel geld worden bespaard. Wanneer je als verzamelaar een schaalmodelauto wilt bestellen, om aan de verzameling toe te voegen, kun je het beste kijken bij Modelautoverkopen.nl. Ze hebben een grote voorraad van veel verschillende merken. Wanneer je er je schaalmodel voor 16.00 uur besteld, heb je het de andere dag in huis. Het grote voordeel hierbij is dat je veilig en vertrouwd kunt afrekenen met iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!