Miniatuur vrachtwagens van Shell

Miniatuur vrachtwagens van Shell

Shell is een van de bekendste olie bedrijven wereldwijd. Royal Dutch Shell PLC , bekend als de naam Shell , is een Brits-Nederlandse multinationale olie- en gasmaatschappij met het hoofdkantoor in Den Haag en gevestigd in Engeland. Royal Dutch Shell PLC is opgericht in 1907. De Royal Dutch Shell Group was opgericht in april 1907 door de fusie van twee bedrijven: de Royal Dutch Petroleum Company van Nederland en de Shell Transport and Trading Company Limited van het Verenigd Koninkrijk. Op onze website hebben wij mooie miniatuur vrachtwagens van Shell.

Miniatuur vrachtwagens van Shell

Op ModelAutoKopen.nl hebben wij nu ook modelauto’s staan van Shell vrachtwagens. Een aantal voorbeelden van de miniatuur vrachtwagens van Shell zijn:

  • De Shell truck met trailer (Collector’s Item) (30 cm lengte). Dit is een mooi voorbeeld van een Shell vrachtwagen. Bij deze vrachtwagen krijg je de truck en de trailer. De vrachtwagen is te vinden in de schaal 1:64 en komt van het merk PlayArt.
  • Een ander mooi voorbeeld is de Shell Oil Tanker Truck Scania 364 (geel). Dit is een mooie truck met trailer en is een Majorette serie 3000 en is te vinden in de schaal 1:100.
  • Als laatst is de Roadstars Vrachtwagen Shell. Dit is een mooie vrachtwagen in de schaal 1:64.

Modelauto kopen

Bent u nou geïnteresseerd geworden in een van de miniatuur vrachtwagens van Shell? Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s waaronder de model vrachtwagens van Shell. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel auto kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de miniatuur vrachtwagens van Shell? Klik dan hier. Of wilt u graag een ander soort modelauto? Ga dan naar onze website ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!