Miniatuur auto’s van dealerwagens

Miniatuur auto’s van dealerwagens

Miniatuur auto’s van dealerwagens

Er zijn verzamelaars die miniatuur auto’s van een bepaalde dealer verzamelen, dus eigenlijk van een bepaald merk. Rijd je al veel jaren in een Volkswagen dan is de kans groot dat je de miniatuur auto’s van de Volkswagen wilt hebben die je dealer verkoopt of in het verleden verkocht heeft. Dat kan natuurlijk een behoorlijke verzameling worden waarbij het niet gemakkelijk zal zijn om alle miniaturen te pakken te krijgen. Dat maakt het verzamelen juist zo boeiend. Je moet als verzamelaar veel moeite doen om de miniatuur auto’s van de dealerwagens te pakken te krijgen. Bij een dealer worden er wel altijd schaalminiaturen te koop aangeboden, maar dat is slechts het topje van de ijsberg dat wilt bemachtigen. Je kunt bekijken welke miniatuur auto’s van de dealerwagens je moet hebben om je verzameling compleet te krijgen.

De verzameling

Wanneer je precies weet wat je allemaal aan schaalmodellen moet hebben, kun je niet alleen bij de dealer terecht, maar moet je verder zoeken. Je kunt daarvoor het internet afstruinen, maar ook beurzen bezoeken. Je begint op internet te zoeken naar de modellen die je moet hebben. Er komen veel leveranciers voorbij waarvan je de websites goed van moet bekijken. Omdat veel van deze websites niet de mogelijkheid bieden dat je gericht naar een bepaald model kunt zoeken, kun je daar veel tijd aan kwijt zijn. Om tijd te besparen kun je beter direct naar Modelautokopen.nl gaan. Ze hebben een grote voorraad van veel verschillende merken.

Hierbij is de kans groot dat je het schaalmodel dat je moet hebben snel gevonden hebt. Heb je het schaalmodel op Modelautokopen.nl gevonden, kun je het online bestellen. Wanneer je het bij Modelautokopen.nl voor 16.00 uur koopt, heb je het schaalmodel de andere dag in huis. Belangrijk is ook dat je het met de veilige methode kunt betalen van: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!