Mercedes modelauto’s kopen

Mercedes modelauto’s kopen

Wie kent het merk Mercedes-Benz nou niet? Ook wel afgekort als Mercedes. Mercedes is een automerk die is ontstaan in Duitsland in het jaar 1926. Het merk Mercedes maakt veel verschillende soorten vervoersmiddelen zoals personenauto’s en -busjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen. sinds 2018 levert Mercedes ook f1-motoren. op ModelAutoKopen.nl kan je leuke Mercedes modelauto’s kopen.

Mercedes modelauto’s kopen

Wij hebben veel verschillende soorten en verschillende klasses op de website staan. Lijkt het jou leuk om een model van een Mercedes auto te hebben of ben jij een fan van een Mercedes auto dan is dit wat voor jou. Een aantal mooie voorbeelden van Mercedes auto’s zijn:

 

  • De Mercedes-Benz CL 550 (Zwart) van Bburago is een heel mooi model van Mercedes. Deze auto is een mooie lange coupé en komt van Bburago.
  • Ook de Mercedes GT Class GT-7S AMG FAB Design Aerion – GT Spirit is een mooi model. Dit is een sportief model in de schaal 1:18.

  • De Mercedes-Benz SL 63 AMG (Rood) is een mooie cabriolet uitvoering van de Mercedes. Deze auto is te vinden in de schaal 1:24 en is van de modelauto fabrikant Maisto.

Modelauto kopen

Wilt u ook mooie Mercedes modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan Mercedes auto’s en aan andere merken miniatuurauto’s waaronder van Volkswagen, Porsche, Lamborghini, Ford, Mercedes en nog veel meer merken. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u ook interesse gekregen in de Mercedes schaal modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!