Mercedes modelauto’s bestellen

Mercedes modelauto’s bestellen

Mercedes modelauto’s bestellen

Mercedes-Benz, wie kent het populaire automerk nou niet? Ook wel afgekort als Mercedes. Automerk Mercedes is ontstaan in Duitsland in het jaar 1926. Ons assortiment bestaat uit niet alleen de mooiste race modelauto’s en prachtige klassieke exemplaren maar ook splinternieuwe modelauto’s. Wij verkopen verschillende miniatuurvoertuigen van merken zoals BMW, Alfa Romeo, Ferrari, Volkswagen, Bugatti, Jaguar, Ford, Volvo, Chevrolet, Audi, Bentley, Saab, Porsche, Land Rover, Opel, Mazda, Jeep, Nissan, Fiat, Renault en vele andere bekende namen!

Het merk Mercedes maakt veel verschillende soorten vervoersmiddelen zoals personenauto’s en transportbusjes, bestelwagens, bussen, vrachtwagens en zelfs vliegtuigen. Sinds 2018 levert Mercedes ook F1-motoren. Op Modelautokopen.nl kan je de mooiste Mercedes automodellen kopen waaronder ook de dealer modellen.

Soorten Mercedes automodellen

Wij hebben veel verschillende soorten en klassen Mercedes automodellen op de website staan. Lijkt het jou leuk om een prachtige modelauto van een Mercedes in huis te hebben of ken jij een echte liefhebber van het merk Mercedes dan is dit wat voor jou. Hieronder vindt je een aantal mooie voorbeelden van de Mercedes automodellen:

  • Mercedes-Benz GLA – AMG Line (Antraciet) (23 cm) 1/18 Solido
  • Mercedes Maybach G650 Landaulet (Zwart) (40 cm) (1/500pcs) 1/18 Schuco [Limited Edition]
  • Mercedes-Benz SLS AMG GT3 Black Falcon 5th 24H Nürburgring 2015 (Turquoise) (10cm) 1/43 Spark
  • Mercedes-Benz SSKL” Caracciola” (Crème) (24cm) 1931 1/18 Bburago + Showcase

Mercedes automodellen gemakkelijk en veilig bestellen

Ben jij een Mercedes liefhebber of wil jij je automodellen collectie uitbreiden? Dat kan allemaal bij modelautokopen.nl. Zoek niet meer verder, want Modelautokopen.nl heeft voor iedereen wel een droomauto staan. Naast de mooie Mercedes automodellen bieden wij ook andere modelautomerken aan. Denk hierbij aan de bekende merken zoals BMW, Lamborghini, Rolls Royce, Citroën en nog veel meer.

Wil jij voor de feestdagen een mooi cadeau geven of is er iemand binnenkort jarig? Dan is Modelautokopen.nl ideaal voor jou. Bestel jij voor 16:00 uur? Dan heb je jouw bestelling al de volgende werkdag in huis. Bij een order van minimaal 100,- wordt de bestelling verstuurd zonder extra verzendkosten! Heeft u ook interesse gekregen in de Mercedes schaal modelauto’s? Of wilt u de andere modelauto’s bekijken op onze website? Ga dan naar ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!