Mercedes DTM modelauto’s

Mercedes DTM modelauto’s

DTM, wat de afkorting is van Deutsche Tourwagen Meisterschaft, ontstond in 1984. Het DTM is een Duitse raceserie wat vooral op Duitse circuits gebeurde. Maar gaande jaren werden er ook steeds vaker buiten Duitsland gereden. In de DTM werden echte iconische auto’s gebruikt die de liefhebbers van DTM wel kennen. Het zijn auto’s zoals de BMW M3 E30, Mercedes 190 EVO 2, Opel Calibra V6 en de Alfa Romeo 155 V6 TI. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij nu ook verschillende Mercedes DTM modelauto’s.

Mercedes DTM modelauto’s

Op ModelAutoKopen.nl hebben we nu ook Mercedes DMT auto’s. De DTM modelauto’s zijn erg exclusieve modelauto’s van Minichamp. Op modelautokopen.nl hebben wij verschillende auto’s en van verschillende coureurs een modelauto. Voorbeelden van Mercedes DTM modelauto’s zijn:

  • De 1995 Mercedes C Klasse DTM Team Promarkt Kurt Thiim (Geel) is een mooi voorbeeld van een DTM raceauto. Deze auto is te vinden in de schaal 1:43 en komt van het merk Minichamps.
  • Een ander mooi voorbeeld is de 1995 Mercedes C Klasse DTM Team Zakspeed L. Krages (Rood). Dit is een erg opvallende auto met een opvallende kleur.
  • Als laatst de 1995 Mercedes C Klasse DTM Team AMG J.v. Ommen (Zwart). Deze auto is in de schaal 1:43 en is van het merk Minichamps.

Modelauto kopen

Bent u nou geïnteresseerd geworden in een van de Minichamp DTM modelauto’s? Op ModelAutoKopen.nl hebben wij veel verschillende soorten modelauto’s waaronder de DTM modelauto’s. Deze DTM miniatuurauto’s zijn te vinden in verschillende automerken waaronder Mercedes, Opel en Alfa Romeo. Het bestellen van een modelauto kan gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel auto kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel besteld op een werkdag voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Heeft u interesse gekregen in de Minichamp DTM modelauto’s? Klik dan hier. Of wilt u graag een ander soort modelauto? Ga dan naar onze website ModelAutoKopen.nl.

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!