Mercedes AMG Modelauto Kopen

Mercedes AMG Modelauto Kopen

Mercedes AMG

De Mercedes is een klassewagen waarbij de Mercedes-AMG GmbH de hoogwaardige divisie is van de Mercedes-Benz. Om de Mercedes-Benz voertuigen te verbeteren, heeft AMG onafhankelijke ingenieurs in dienst genomen. Het hoofdkantoor van Mercedes-AMG staat in Affalterbach, Duitsland. Oorspronkelijk was AMG een onafhankelijk ingenieursbureau dat gespecialiseerd was in de prestatieverbeteringen voor de Mercedes-Benz voertuigen. Nu is Mercedes-AMG GmbH een volledige dochteronderneming van Daimler. De modellen hebben een agressiever uiterlijk dan de Mercedes-Benz. Ze hebben ook een beter prestatieniveau en betere stabiliteit. Er wordt veel koolstofvezel gebruikt, zodat de wagen lichter is, waardoor het prestatieniveau nog beter wordt.

De verzamelaars van de Mercedes

Er zijn heel wat modellen op de markt gebracht van de Mercedes waaronder de 63 AMG, 55 AMG en de 65 AMG. Dit zijn de modellen waarvan veel verzamelaars de schaalmodellen verzamelen. Om de schaalmodellen aan de verzameling toe te voegen, is het verstandig direct te kijken op de website van Modelautokopen.nl. Deze website heeft veel verschillende schaalminiaturen auto’s. Wanneer je het schaalmodel invoert op de website zal het direct op het scherm verschijnen.

Je kunt daarbij ook de schaal kiezen die je wilt hebben. Omdat de website door liefhebbers van schaalmodellen is ontworpen werkt hij gemakkelijk. Ze weten als geen ander waar een goede website van schaalmodellen aan moet voldoen. De schaalmodellen die op de website van Modelautokopen.nl kunnen worden gekocht, zijn allemaal van een topkwaliteit. Omdat er uit een grote voorraad wordt geleverd, is een snelle levering mogelijk. Wanneer je een schaalminiatuurauto voor 16.00 uur koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt daarbij afrekenen met de veilige betaalmethode van iDEAL, Giropay of Bancontact. Het is ook verstandig als je de website Modelautokopen.nl bezoekt je direct in te schrijven voor de gratis nieuwsbrief. Dan weet je als verzamelaar altijd snel wanneer er nieuwe schaalmodellen aan de website worden toegevoegd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!