Max Verstappen Schaalmodel formule 1 racewagens

Max Verstappen Schaalmodel formule 1 racewagens

Max Verstappen Schaalmodel formule 1 racewagens

De schaalmodel racewagen van Max Verstappen (Red Bull) is bijzonder populair door de spaaractie van Jumbo. De actie is zelfs zo populair dat hij al voor het einde van de spaaractie uitverkocht was. De personen die zo’n schaalmodel konden bemachtigen, hebben gezien dat het schaalmodel van een racewagen formule 1 mooi is. De kleuren zijn exact aan het origineel en de details zijn precies nagemaakt. Door de actie bij Jumbo zijn er weer veel verzamelaars bijgekomen. Verzamelaars willen nu ook alle schaalmodellen van de andere racewagens verzamelen zoals van: Williams, Alfa Romeo, Toro Rosso, Renault, Mc laren, Ferrari en Mercedes. Het collectors item schaalmodelauto (1:24) van de Red Bull racing Formule 1 wagen is geliefd onder de verzamelaars. Het is een exacte replica van zijn RB15 van Aston Martin Red Bull Racing team waarin hij reed tijdens de overwinning bij de editie van de GP in Oostenrijk.

Het verzamelen van schaalmodellen van racewagens.

Doordat er zo’n goede reclame is gemaakt voor de racewagen van Max Verstappen zijn er vanaf dat moment veel verzamelaars bijgekomen. Vanaf dat moment werden er meer schaalminiaturen van verschillende racewagens bij de leveranciers gekocht. Verzamelaars doen er alles aan om de verzameling zo compleet mogelijk te maken. Toch valt dat niet mee. Wanneer je denkt dat je de verzameling compleet hebt, worden de wagens weer aangepast en komen ze met een nieuw type op de markt.

Het bestellen en kopen

Wanneer je als verzamelaar een schaalmodel van een racewagen wilt aanschaffen, kun je kijken of je via internet je model kunt vinden. Vaak is dat moeilijk, omdat er veel leveranciers zijn. Het is ook belangrijk dat je de prijzen onderling vergelijkt, omdat je op die manier veel geld kunt besparen. Wil je geen tijd verliezen dan moet je naar de website Modelautokopen.nl gaan. Ze leveren uit voorraad. Wanneer je je schaalmodel racewagen gevonden hebt, kun je hem online bestellen. Wanneer je het schaalmodel voor 16.00 koopt, heb je het de andere dag in huis. Je kunt bij Modelautokopen.nl vertrouwd afrekenen door te betalen met: iDEAL, Giropay of Bancontact.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!