Max Verstappen modelauto

Max Verstappen modelauto

Wie kent de formule 1 autocoureur nou niet, Max Verstappen. Max Emilian Verstappen is een formule 1 autocoureur in Nederland. Op ModelAutoKopen.nl hebben wij mooie modelauto’s staan van de formule 1 auto van Max Verstappen. Ben jij nou een fan van de formule 1 of van Max Verstappen, dan is deze modelauto wel wat voor jou.

Max Verstappen modelauto

Op ModelAutoKopen.nl hebben we nu ook modelauto’s van van de formule 1 auto van Max Verstappen. Lijkt het jou leuk om een max verstappen modelauto te hebben dan kan je die vinden op ModelAutoKopen.nl. Voorbeelden van verschillende auto’s die we hebben zijn:

  • Een voorbeeld is de Red Bull Racing TAG Heuer RB13 M. Verstappen. Deze formule 1 auto is in de schaal 1:32 en is gemaakt door de fabrikant Bburago.
  • Een ander voorbeeld is de stoere Aston Martin Red Bull Racing Tag Heuer RB13 Max Verstappen in de maat 1:32. Deze auto is afkomstig van de fabrikant Bburago.
  • De Red Bull Racing RB13 TAG Heuer M. Verstappen 1:18 Bburago is ook een mooie en stoere formule 1 modelauto. De miniatuur formule 1 auto is te vinden in de maat 1:18 en is gemaakt door Bburago.

Modelauto kopen

Wilt u zo een mooie Max Verstappen formule 1 modelauto? Op ModelAutoKopen.nl vind u een groot aanbod aan miniatuurauto’s waaronder van Walt Disney, Star Wars, Batman, Fast & Furious, striphelden en nog veel meer? Dan kan dat gemakkelijk op ModelAutoKopen.nl. Het online bestellen van een schaalmodel kan via een van de volgende manieren: Giropay, iDeal en Bancontact. Wanneer jij een schaalmodel van je modelauto op een werkdag besteld voor 16:00 dan krijg je het de volgende dag al in huis. Bij een bestelling van minimaal 100,- euro is de verzending helemaal gratis.

Alle Max Verstappen schaalmodellen bekijken? Klik hier voor de Max Verstappen pagina!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!