Lucky Die Cast

Lucky Die Cast

Lucky Die Cast

Lucky Die Cast is een merk van schaalmodelbouw voor veel modellen. Bijna alle soorten schaalmodellen voor de modelbouw zijn er aanwezig. Zo hebben ze auto’s, vrachtwagens, boten, militaire voertuigen, pantservoertuigen, motorfietsen en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Deze 1001 modelbouw is opgericht door ware liefhebbers. Ze waren ervaren op het gebied cab e-commerce. Nu hebben ze het grootste assortiment van schaalmodellen en accessoires van Frankrijk. Het kantoor is gevestigd in Parijs, maar de producten worden verzonden vanuit Normandië.

De logistiek is hypermodern. Een besteld product zal snel worden verzonden. Wanneer je lid bent of een verantwoordelijke van een modelbouwvereniging kun je genieten van geschenken en kortingen. Bestel je een schaalmodel en het bevalt je niet, dan heb je 30 dagen de tijd om het terug te sturen. De levering door de firma wordt gedaan door PostNL, BPost of DHL. Aan alle schaalmodellen die je er koopt, kun je zien dat het door liefhebbers is ontworpen. Alle producten zijn gedetailleerd.

Bij de aanschaf van de bouwpakketten zitten ook alle accessoires die je nodig hebt om het product te kunnen maken. Denk hierbij aan de verf, pincetten, penselen en verfspuiten. Ook de onderdelen sets worden erbij geleverd.
Omdat er van uit gegaan wordt dat liefhebbers begeesterd zijn van elk detail en precisie, worden er naslagwerken en artikelen uit de pers bij aangeboden. Ze zullen je in staat stellen om het volledige bouwwerk te maken. Voor het bouwen van schaalmodellen moet je geduld hebben. Ook moet je technologische belangstelling hebben net als artistiek inzicht. Het is een geweldige hobby.

Bestellen

Je kunt de pakketten voor het bouwen rechtstreeks bij de firma in Frankrijk kopen, maar ook bijvoorbeeld bij Modelautoverkopen.nl. Door het pakket voor 16.00 uur te bestellen, kun je de andere dag gaan bouwen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s?  Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!