Lewis Hamilton Formule 1

Lewis Hamilton Formule 1

Lewis Hamilton Formule 1

Het is de coureur Lewis Hamilton die ervoor gezorgd heeft dat veel personen racewagens zijn gaan verzamelen.  De afgelopen jaren domineerde de Brit de Formule 1 en is nog steeds in zijn verzilverde bolide bijna onverslaanbaar.
Als jonge jongen imponeerde hij al in de juniorklasse. Als tiener komt hij onder contract te staan bij het topteam van McLaren. Na het behalen van de GP2-titel promoveerde hij in 2007 naar de Formule 1. Bij McLaren vormde hij samen met Fernando Alonso een dreamteam. Doordat de beide personen elkaar de tent uitvochten ging Kimi Raikonen er met de titel vandoor. Daar was McLaren niet blij mee. Toch blijft Halmilton McLaren trouw tot 2012. In 2013 maakt hij de overstap naar Mercedes. Een goed keus bleek achteraf. Hij pakte vanaf 2014 tot en met 2018 viermaal de wereldtitel. Het zijn vooral de trouwe liefhebbers van de Formule 1 die dat allemaal gevolgd hebben en daardoor ook de raceauto’s zijn gaan verzamelen.

De verzamelaars

Een verzamelaar van raceauto’s zal er alles aan doen om alle racewagens, die er nu en in het verleden werden gebruikt, aan zijn verzameling toe te voegen. Dat zijn er heel wat. Om de verzameling compleet te maken kan hij op internet zoeken. Hij kan het beste naar de website van Modelautokopen.nl gaan. Zij, die deze site hebben opgezet, zijn zelf echte liefhebbers van schaalmodellen van auto’s dus ook van racewagens. Ze weten wat een verzamelaar nodig heeft. De website Modelautkopen.nl is een overzichtelijke site waarop je zeker het model zal kunnen vinden wat je nodig hebt. Je kunt er gerust van uitgaan dat als op de website van Modelautokopen.nl je schaalmodel racewagen er niet bijstaat, je er op het internet geen zal tegenkomen. Bij Modelautokopen.nl kun je een schaalmodel eenvoudig aanschaffen. Als je een schaalmodel gekocht hebt, zorgen ze voor een snelle levering. Voor 16.00 uur besteld, wordt de andere dag afgeleverd. Het is verstandig je gratis in te schrijven op de nieuwsbrief, omdat je dan op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze miniatuurauto’s en modelauto’s? Bekijk ze allemaal, klik hier!

Terug naar blog

Bekijk ook eens deze modelauto's!